Söndag

Tjena
Blev inget inlägg igår för min del. Startade inte ens datorn på hela dagen, jag gjorde nämligen en massa andra saker igår. Jag vek tvätt i ca 2 timmar, försökte göra om ett par av mina byxor till kjol, köpte godis, tittade på Rallybrudar med familjen och till slut tittade jag även på Veronica Mars som går i repris på sena lördagskvällar.

Idag vaknade jag för ungefär en timme sedan, så jag har verkligen sovit, ca 9 timmar :) Det är aldrig fel att sova mycket. De sa på träningen i onsdags att vi skulle gå ut och springa i helgen, ska försöka komma ut idag men annara var jag ute och gick i regnet i ca 1 timme  torsdagsnatt, och så har jag promenerat ganska mycket runt omkring. Men vi får la se, ska kanske även övningsköra för första gången idag men det beror mycket på när  pappa ska spela golf och så. Även plugg står på schemat, ska skriva färdigt vad jag ska säga på redovisningen på tisdag.
Imorron har jag förövrigt bara en lektion, historia muntligt prov (har varit så klantig så jag har glömt historia boken i skolan, så jag får ta en tidigare buss imorron så att jag hinner kolla igenom frågorna), den är mellan 10:20-11:30. Efter det blir det vidare in till stan för att växla pengar, kanske får med mig någon ^^ Och senare på kvällen e det intervallträning, förhoppningsvis blir det som det har varit med de andra veckorna tjärnet x 2 och styrka.

Nu åker jag om 3 dagar till Paris, och som jag längtar <33


 jag, tagen när vi var i Paris senast med familjen för ca 2 år sedan <3


Gonatt

Tjena
Hade tänkt att dra mig tillbaka nu. Har precis tittat på Numbers, som var ganska okej idag men jag vill ha tillbaka Jordan Rättsläkare, serien allltså^^ Så sjukt mycket bättre.
I alla fall morgondagen kommer att bli plugg och att börja packa.
Har redan räcknat ut att jag kommer att få gå upp typ klockan fyra på onsdag morgon, allstå skulle det vara bra om jag kunde komma i säng typ åtta-nio på tisdag. Och det skulle ju absolut inte vara fel att ha kommit en bit på packningen innan helgen e slut, jag e planeringsfreak men det är ända alltid bra att börja packa i tid så att man inte står där i sista sekund och kommer på massor med grejer som man ska ha med sig.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig och läsa.



Godnatt sötnosar <3


Nytt band?

The White Tie Affair - hittade dem genom senaste episoden av The Hills

 

 

 

Vad tycker ni?

Fredag

Dagen idag startade med att vi först låg och pratade i rummet. Men gick efter ett tag ner och åt frukost, och från ca tio till tolv - halv ett så satt vi där nere och pratade tills vi kom på att vi kanske borde göra iordning oss.
Efter att vi bytt om tog vi bussen ner till stan, andrea skulle hem men jag, mikkan och stina fortsatte ner på stan. Nere på stan där vi var ett tag fick jag köpt ett bar bikini trosor, en bh och ett par skor. Alltid saker som man behöver ^^
De skorna jag införskaffade var:



Sen jag kom hem från stan, har jag cyklat ner och lämnat filmen vi tittade på igår. Tittat på veckans The Hills avsnitt och gjort iordning i min brors rum där vi sov i natt.
Ska snart äta middag, idag ceasarsallad mums <3

Ikväll ska jag bara ta det lugnt.

Vad har ni för planer för kvällen?

Gårdagen

Gårdags kvällen var rolig och alltid lika mycket snack. Tack tjejer för en härlig kväll för att fira min födelsedag ^^
Lite bilder från när vi spelade Kub kommer här :

                 

Gårdagens outfit:



Klänning - Ellos
Leggins - Lindex


Min mönstring, steg för steg

Dag  1 

  • Det började med att jag och en kompis tog spårvagn 11 ut till Käringberget. I och med att jag hade varit där innan så visste jag hur vi skulle gå sen.
  • Väl framme hos portvakten så skulle man ta fram kallelse och id-kort, samtidigt blev det ett gott skratt när de började prata om helt andra saker med en där framme.
  • Väl borta i pliktverkets hus så skall vi få vår mapp som vi ska ha med oss hela dagen, även en nyckel till ett skåp vi ska ha då vi är där. Vi låste därefter in våra saker i skåpen.
  • På väg till provsalen fick vi först fylla i frågor om oss själva som:
    - Hur var det i grundskolan?
    - Hur bor du?
    - Gymnasitiden?
    - Snitt betyg grund och gymnasie?
  • Efter det gick vi iväg till matsalen där det serverades korv och pasta.
  • Upp till provsalen igen, där vi började med allmänbildningsprovet som innehåll svenska: motsatser och synonymer. Teknik och logik mm.
  • Efter provet fick vi ta med oss vår mapp ner till sjuksköterskan där det blev lite väntan innan man fick komma in. Väl inne hos sjuksköterskan (jag hade en manlig) så var det olika undersökningar:
    - Hörsel, man skulle trycka på en knapp varje gång man hörde ett ljud, jag hade perfekt hörsel
    - Syn, rabbla bokstäverna på tavlan och leta siffror (färgseende)
    - EKG, man var tvungen att ligga topless då han skulle trycka fast små klisterlappar, början kändes det konstigt men sen så kom man att tänka på att han gjorde sitt jobb liksom ^^
    - Blodtryck
    - Muskeltestet, lyfta en stång så fort som möjligt, gick bra för mig tills man kom och skulle börja använda axlarna då blev det sjukt jobbigt ^^
  • Sedan var det dags att prata med psykologen, blev en lång väntan även där. Jag fick en psykolog som var helt sjuk och som ansåg att jag var osäker för att jag skrattar mycket (men det e ju min personlighet), ansåg att jag hade röda hund eller mässlingen och att det kunde smitta om hon skakade hand med mig för att jag hade prickar i ansiktet. Helt konstig bara.
  • Sedan läkarundersökning där jag satt och väntade i 45 min, när de kom ut efter 45 min sa de att de skulle ha möte nu och att man kunde komma tillbaka under morgondagen klockan åtta.

    Sammanfattning dagen: VÄNTAN!, var inte alls sugen på att åka tillbaka dit dagen efter....

    Dag 2:
  • Började med väntan och sist av alla kom jag in till läkaren där man var i ca 2 min.
  • Sedan var det dags för cyklingen, men när vi kom dit så skulle de taa rast och det blev en väntan på 40 min.
  • Väl på cykeln blev det först jobbigt när man kommit upp till 5:an och då börajde knäna göra ont. När jag precis kom över 6:an så gav jag upp hade då ont i knäna.
  • In i en snabbdusch för aatt sedan gå upp till mönstringförrättaren.
  • Ytterligare väntan, men väl inne hos honom så blev det ett avslappnat samtal om mig, vad jag ville göra och lite handboll :)
  • Ut i väntrummet igen där de andra verkade tro att min mönstringsförrättare var galen för att han slog igenm dörren men nej det var han inte. Började snacka med killen som satt bredvid mig (sjukt söt) och det visade sig att han gick i en kompis klass.
  • I alla fall in till mönstringsförrättaren sen där jag satte upp mig preliminärt på Beridande Högvakt i Stockholm. Var någonting som jag tyckte verkade jätte intressant :)
  • Sedan ner och fotograferas föe framtida ID-kort, mäta fötterna och mäta huvudet, skriva signatur.

    Sammanfattning: Gick bra på cykeln, även idag väntan men enda en rolig kort dag med en massa prat.


    Det jag tidigare inte vill berätta som hände igår var att jag var på intervju hos Maxi, intervjun gick ganska bra men det kändes som att jag bara satt och babblade. Men jag får svar i början av nästa vecka.

Kristi himmelsfärds dag

Godmorgon

Denna morghon har än så länge varit en lyckad dag. Gårdagens träning var vi bara tio stycken på, och under en övning som vi gjorde som jag lyckades bäst med på vänstresidan av de i min grup, så börjar jag undrar varför jag genetligen e på höger och varför jag inte ska byta till vänster där det verkar som att jag prickar bäst, eller vad säger ni, varför e jag egentligen på höger? Varför ska jag inte byta till vänster? hahha vill inte byta till vänster men ändå^^
Rolig träning ändå med de goaste brudarna. Men har efter träningen lyckats sträcka mig i nacken, så det blir att gå med scarf hela dagen typ..

Idag i alla fall blir det städa som gäller, ska ha middag här ikväll och i och med att min bror e borta (har störra rum) och att två stycken ska sova över. Så ska jag för en natt flytta över till hans rum, så idag blir det att möblera lite i hans rum för att få plats, städa mitt rum, städa lägenheten, köpa godis + hyra film, göra iordning matcen. Men jag tror att jag hinner detta.

Vad är era planer för idag?



Söt?


Avklarad

Nu e mönstringen avklarad, mer om den kommer att uppdateras antingen idag eller imorgon.
Jag satte i alla fall upp mig på något som jag tyckte verkade roligt.

Nu e det bara en sak kvar idag som e sjukt spännande, det som jag inte vill berätta för er förrän det e färdigt men snart så. Troligtvis ikväll beroende på om det var positivt eller negativt spännande ^^
Det är även träning ikväll, får även ta oc gå ut och ta en löprunda på fredag,då jag missar träningen imorron pga att jag ska ha middag här hemma för lite kompisar <3

Nu ska jag gå ner och laga lite pannkakor  <3



Soon

Ska titta färdigt på tv:n och sen så ska jag upp och duscha. vill få håret tvättat innan imorron, orkar inte tvätta det imorron.
Efter det så ska jag gå och lägga mig. Behöver sova så att jag e utvilad imorron ^^



Godnatt <3


Nervös?

Sitter just nu och tittar på 90210 ett ganska bra avsnitt idag missade ju förra veckan så roligare att titta på det idag.

Jag börjar även att bli nervös inför morgondagen. Fick även reda på att det är gemensamma duschar när vi ska duscha på mönstringen. Hahah trodde bara att det var gemensamt under själva lumpen, men tydligen e det det på mönstringen med ^^



Nån annan som ska mönstra (antagningspröva)?


Senast

Sen jag skrev senast har jag fortsatt med att ta det lugnt och att bara försöka förbereda mig mentalt för vad som händer imorron. Även på onsdag e det mönstring och en anna sak som nämns efter onsdag som jag även hoppas att det går bra på den. Det är nu skönt ute så borde egentligen sitta ute, men efter lördagens sittande i solen mitt på de stora gräsplanerna i Kungsbacka har jag bland annat brännt mig i hårbotten (gör sjukt ont fortfarande) och i pannan. Känner att jag vill att det ska gå ner lite innan jag verkligen sätter mig i solen och glassar igen.
Ska inte på träningen ikväll, då jag vil vara utvilad imorron + att jag inte vill ha någon träningsvär till testerna imorron och på onsdag.
Ikvälll e det lite tv, 90210 klockan 20:00 och The Secret Life of The American teenager klockan 20:50

Önska mig gärna lycka till inför morgondagen :)

En av Måns finaste och bästa låtar <3



Vad tycker ni?

Free

ja som jag nämnt i tidigare inlägg e jag idag ledig eftersom det e olika muntliga diskussioner och eget arbete på en annan. Sen denna dagen började har jag käkat frukost, tittat på tv och bara tagit det lugnt. Dagen har ju knappt börjat ännu ju ^^ Har egentligen inga planer för denna dagen förutom att jag ska försöka fixa lite på power pointen tilll drogprojketet men annars e det inget annat. Om det hade varit sol hade jag försökt ligga ute och bara glassa i solen, men nej sån tur har jag inte. Kanske ska baka sen eller liknande? Vad tycker ni?

Imorron e det ju som sagt dags för mönstring (antagningsprövning för oss tjejer) och jag börjar bli lite smått nervös. Men jag hoppas att det går bra, jag har Ida att prata med typ hela tiden under dagen och så e även min kompis pojkvän där som man kan snacka med :)

Ha en underbar dag <<3




Söndag - dag

Ja sen jag senast skrev ett inlägg har jag varit och jobbat på lilla göteborgs varvet, som sk "trafikvakt", vår uppgift var att flytta en kona fram och tillbaka när de kom bilar som skulle in. Under tiden vi var där vca det kallt ett tag då fick jag sitta i en annan finktionärs bil och värma mig. Det har även blivit en del skratt och att svara på frågor om exakt samma frågor hela tiden : "Var hämtar man nummerlapparna?" "Var är starten någonstans?" hahha detta va de vanloigaste frågorna^^

Dagens outfit:



Randigt linne - Lindex
Jeans shorts - Gina

Dagen i lite bilder:

Mikkan i våra snygga "jobbkläder"

 Jag ^^

 Vår älskade kona :P

Snart e det dags för One Tree Hill klockan sex och efter det är det Gossip Girl klockan sju.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på efter det.

Ledig hela denna veckan framöver:
Måndag - muntliga diskussioner på två lektioner och man behöver inte gå om man har samtal. Och på den tredje lektionen e det eget arbete.
Tisdag - Tagit ledigt för mönstring
Onsdag - Tagit ledigt för mönstring
Torsdag - LEDIG, kristi himmels färd
Fredag - LEDIG, klämdag

Hur kommer er vecka att se ut?

Söndag - morgon

Gomorron

Uppe e jag redan konstigt nog, men jag skall ju vara vid typ slottskogsvallen klockan tolv så hade nästan räknat ut innan jag kollade spårvagnstiderna att jag skulle behöva gå hemifrån ungefär klockan elva.
Men nu ska jag i alla fall nr och äta frukost. Sen i i duschen. Och sedan iväg och jobba med laget.

Ni får ett inlägg när jag kommer hem senare idag igen.
Vad är era planer för dagen?




Segt

Ja nu e strax alla bidragen spelade och snart sätter den sjukt sega rent utsagt tröttsamt. Men jag hoppas i alla fall att Finland eller Danmark vinner och så e Island ganska okej, som jag anser är de bästa låtarna , annars var det egentligen ingen annan som var jätte bra. Startfälten blir verkligen bara dåligare och dåligare känns det som.
Vilken e er favorit?

Men efter att röstningen e färdig så skall jag gå och lägga mig. Ska ju jobba med laget imorron på Lilla Göteborgs-Varvet och måste se till att vara upppe senast halv tio för att kontakta en kompis som jag skall byta av imorron klockan tolv.
Så jag säger godnatt nu =)



Godnatt ni där ute <33


 


Kräfta

Ja och som vanligt så e min syster på mig om att du har säkert inte smörjt in dig med sololja. "Kan du verkligen blir brun?" Och för att svara på hennes fråga e det alltid samma gamla svar jag blir brun, men inte särskilt brun, och innan jag blir det blir jag kräfta och sedan kan det ibland övergå till en brun färg. Jag bränner mig sjukt lätt men vad ska jag göra, bara för att jag inte kan bli jätte brun som min bror eller bara mellanbrun om min syster.
Jag kan väl inte hjälpa att jag har fått generna från min pappas sida där man knappt blir brun alls!!!



Tack förresten för en underbar dag Lina <33 Älskar dig snygging <33




Lördag

Morgonen startade med att jag vaknade tio i sex och var jätte pigg. Skulle inte upp förrän 6:20, men gick upp 6:10 ändå^^ Väl uppe blev det in i duschen och sedan började jag äta frukost. Visade sig att bussarna var med vöntetid och min lilla kompis Lina inte har så bra lokalsinne så iväg klockan sju med kaffet i högsta hugg och hunden i den andra gick jag och mötte henne. Väl hemma så åkte vi 7:30 till kungsbacka. Väl i kungsbacka var det ganska rått och vi gick för att träffa Andrea innan första matchen. Första matchen av C:s lag spelades bra, men de tappade och förlorade med ett mål. Under tidne gick vi ch tittade på lite andra matcher. Andra matchen började vi med att titta på A-pojkarna i RIK och gick sedan vidare till C:s match där de även den matchen förlorade med ungefär ett mål. Efter den matchen gick jag och Lina och åt varsin hamburgare, men innan det så fick jag fågelskit på min jacka så in på toaletten för aatt tvätta av det, men fick även sedan låna en jacka av Andrea <3 Samtidigt som vi åt våra hamburgare tittade vi på ett annat RIK lag och även Annie och Andrea's lag som de vann enkelt. Samtidigt låg vi och myste i solen. På väg därifrån mötte vi Mia <3 Som jag inte träffat sen i somras, mysigt va det att träffa henne igen <33 C:s tredje match förlorade de med ca 2 mål efter en ganska bra väl spelad match. hahha jag blev även igenkänd av en spelare i Aranäs som hade kännt igen mig från att hon mött mig så sin position många gånger, hahha jag finns med i någons minne ^^ När vi skulle börja titta på C:s fjärde match ringer Lina's mamma och det e dags att åka hem.
Väl hemma upptäckte jag att jag brännt mig i ansiktet och att jag har fått snygga vita sträck efter skorna på fötterna.
Nu sitter jag här och halv sju kommer våra gäster, det e ju Eurovision Song Contest ikväll, ska ni kolla?

Dagens outfit:


Blommig linne - Veromoda, Berlin
Jeans shorts - Gina

Bilder från dagen:

    
       

Godnatt

Jaa, som ni kanske vet så skall jag upp ganska tidigt imorron. Skall åka halv åtta, men Lina visste inte hur man kom till mig från andra hållet så skall gå och möta henne med hunden 7:15. Blir att gå upp någon gång mellan kavrt över sex och halv sju. Som ni kanske förstår så ska jag gå och lägga mig alldeles strax. E även sjukt trött och bhöver sova men men jag skall ju upp tidigt okså.
Ni lär troligtvis få ett inlägg imorron efter Aranäs och innan våra gäster kommer för morgondagens Eurovision Song Contest, Ska ni titta?




Godnatt i alla fall alla ni där ute <33

Så ska det låta ^^

Michael Jackson - Black and White

Den första länken här ovanför denna rad, var med i så ska det låta idag. Men denna låteen under e den låten som e den absolut bästa låten just nu ^^

Måns Zelmerlöw - Whole new world



Lika så denna <3

Måns Zelmerlöw - Forever


"En öl lika kall som ditt hjärta"

Tjenare

Gårdagens eftermiddag spenderades på jobbet, mycket att göra, ont i fötterna troligtvis pga de nya skorna men enda en rolig kväll. Ett gubbgäng ville beställla öl och en av dem hade fått för sig att mitt hjärta var kallt så hans ord var "Jag vill ha en öl lika kall som ditt hjärta" så under kvällens gång fortsatte han att köra på att jag hade ett kallt hjärta men det blev lite varmare när vi var hjälpsamma. Har jag ett kallt hjärta?? Jag serverade förresten min första öl igår hahha, jag e ju 18 nu ju ^^ Fick sluta ca 30 minuter efter när jag egentligen skulle slutat men när jag väl kom hem var jag så trött i fötterna så det tog tid att somna pga att jag var så trött i fötterna så att de kände som att svävade.

Min dag idag har varit den segaste någonsin men även glad på ett annat sätt. Den glada saken om den fortfarande är glad berättar jag om på onsdag vill inte nämna något i förväg hahha ^^ det enda ni behöver göra är att önska mig Lycka Till!
I alla fall min dag vaknade sjukt trött efter att ha jobbat igår, åkte till skolan för en franska lektion där vi gick igenom och gjorde övningar för de nationella i läsförståelsen som jag missar pga mönstringen på onsdag. Sen hade jag då en håltimme på 5 timmar under håltimmen så:
- Åkte jag till gymmet som ligger nedanför mig hemma, gymmade en timme
- Gick hem, duschade
- Åt lunch, gick ut med hunden
- Gick ner till spårvagnen
- Väntade på bussen i tre år.
När jag väl kom ut till skolan mötte jag tre i klassen som då redan hade slutat så de var på väg hem och jag hade min sista lektion att vänta. På lektionen blev det både skratt och en del uppgifter gjorda, lektionen var rättskunskap. Fick även reda på att det var min sista lektion, men i och med att jag e borta när de andra ska göra det sista provet så ska jag göra det när jag kommer hem runt den 1:e ^^
På väg hem blev det knappt någon väntetid ch väl hemma satte jag mig vid tv:n. Och nu sitter jag här. Ska nu ner och fixa maten, klockan åtta blir det så Ska det Låta då det är syskonduell: syskonen wahlgren vs. Mirro + Dawn Finer
Ska bli roligt att titta på. Det blir även en tidig läggning då jag ska upp redan mellan halv sju och kavrt i sju. Ska imorron nämligen vara ute i kungsbacka med snyggaste Lina och titta på handboll. Och grannen skall köra ut och bilen avgår redan 7:30

Äntligen helg!!

Outfitarna för torsdag + fredag


Berlin tröja                                                       Vitrandig tröja - Gina
Röda jeans - Week Day                                Svart linne - HM
                                                                           Svarta jeans - Only


Halva veckan

Måndagen spenderdes på stan med Anna, det var studiedag som fylldes av skratt, regn och ännu mera skratt och såklart mycket prat om allting som händer, du e bäst Anna <33
Man kan utläsa på dessa bilder, då vi hittade de fulaste klänningarna i affären vad vi egentligen gjorde den där konstiga dagen i måndags. Kvällen var det löpträning på handbollen, det var 2 varv runt tjärnet och styrka men man kan säga att jag fick träningsvärk som sitter kvar ännu^^



Tisdagen var nationella prov i matte B som gick ganska bra. Sedan samhäll där vi satt och funderade och diskuterade drogen vi skall arbeta om. Sedan var det dags att åka hem där jag mer eller mindre låg i soffan halva dagen.

Idag hade jag inget ind.val och ingen matte så började 11:50. Men väcktes tre gånger innan jag skulle upp för folk kom in och ut ur mitt rum. Väl i skolan var det svenska och vi bestämde att vi skulle jobba hemma på lektionen på måndag. Det skulle vart min enda lektion. Så nu e jag ledig hela nästa vecka, har nämligen tagit ledigt tisdag och onsdag för att jag ska mönstra. Sedan franska trodde vi skulle ha läsförståelsen som alla andra men nej vi hade uppsatsen gick sådär. Sen ingen närvaro på naturen så vi diskuterade vad vi skulle ha med i arbetet. Och nu e jag hemma, snart kommer Mikkan ska hjälpa henne lite med matte, sen senare idag e det dags för träning.
Imorron blir det inget inlägg efter skolan då jag ska jobba direkt efter skolan. På fredag e det inte heller någon matte så jag har håltimme i 5 timmar. Så ska till skolan på franska sen in till stan, gymma, hem och lämna grejerna och sen tillbaka till skolan^^ Blir uppdatering på fredag mitt på dagen eller på fredag kväll.

Outfiterna för de dagarna jag inte uppdaterat:



Blommig tunika - Gina       Tröja från bling                  Svart kofta - Flash
Svarta leggins - Lindex     Jeans - Week Day            Svart Linne - Newbody
                                                                                             Blommig kjol - HM 
                                                                                             Svarta leggins - Lindex

Söndag

Tjena
Sen klockan var nio har jag varit uppe. Det var nämligen idag dags för årets andra konfirmation, grannen skulle konfirmeras. Så när klockan var ca fem i halv elva drog vi ner till kyrkan för att passa platser. Fick en rad längst fram men förstod snabbt att vi behövde en rad till com blev längre bak där även jag satt. Konfirmationen var seg, klarar inte av den prästen hon e så tråkig...
Efter kyrkan var det buffé hemma hos grannen, vi åt som sagt mat, pratade mm. Kom hem därifrån för ungefär 40 minuter sedan. Så nu sitter jag här.
Ni ska i alla fall få en bild från konfirmationen och en på min outfit för dagens konfirmation.
Söndagar brukar betyda segt bara för att det e skolan dagen efter men jag e ledig imorron så jag kan sova då med. Har studiedag och den dagen ska spenderas med söta Anna på stan <3

Ikväll blir det One Tree Hill klockan 6 och sedan Gossip Girl klockan sju. Sedan blir det nog att titta på det som finns på tv annars bara.

Dagens outfit:



Klänning - culture
Skor  - din sko

Bilder från konfirmationen:

  

Hur har er dag varit?

Lördag

Tjenixen

Sen jag kom upp vid tio imorse har jag ätit frukost, varit ute på en lagerförsäljning fick själv inget köpt men köpte lite grejer till brorsan :) Sen vidare till angeredscentrum där vi var inne på Lindex, tror jag hittade bikinin jag vill ha u men jag väntar till måndag på att köpa den, hittade även en sjukt snygg jeans jacka som ej fanns i min storlek men får hoppas att den finns på någon annan lindex i stan, vill verkligen ha den^^ Vidare därifrån in på ett café där jag och mamma köpte oss varsin ajaxboll mums =) Nu har jag precis ätit lunch som blev toast och min lilla ajaxboll. Resten av denna dagen så väntar jag på att Cecilia ska ringa så ska jag träffa henne och bara ta det lugnt tror jag, man vet aldrig hahha :P

Men först ska jag ta och berätta en äcklig grej som hände mig imorse, jag vaknade när klockan var tio över sex och trodde att jag hade försovit mig att jag skulle upp sex och råkat stänga av klockan. Efter ett tag efter att jag hhade satt mig upp i sängen inser jag att det e lördag idag så att jag får sova. hatar sådanna saker när man tror att det är en dag och så e det inte det. Någon mer som upplevt detta?

Sitter just nu och lyssnar på min gamla westlife skiva, bland annat denna låten:

Westlife - Uptown girl


Imorron ska jag på konfirmation och på måndag e det studiedag, dagen skall där spenderas med den bästa Anna på stan <33

Snart så

Skall snart gå och lägga mig. Ungefär 15 min kvar på Juno, men sen så ska jag gå upp och lägga mig och läsa som det läsningsfreak jag är. hahha nån mer som är beroende av att läsa?

Skall idag börja på den fjärde Twilight boken - Så länge vi båda andas
Läste färdigt P.S Jag älskar dig igår, seg i början men var jätte bra när man kom in i den Låg till och med och grät när jag läste den, hehe första boken jag någonsin har gråtit till.



Godnatt alla sötnosar <3
 

Basshunter och Nickelback

Har suttit och tänkt på denna låten sen vi sjöng sing star, fast då sjöng vi den sämre versionen den svenska ^^ hahha :P


hahha gillar denna låten hehe, helt underbar <3 eller?


19 dagar kvar <3

Tjenare
Sen jag skrev senast så har jag haft rättskunskapsprov som gick ganska okej, fick reda på att jag bara hade 1½ poäng från fullpott på förra provet :) Efter skolan tog jag bussen in, träffade Andrea och vi begav occ till en musikaffär där hon köpte plektrum till sin bror. Vidare därifrån för att fika, fick även mina presenter som var ett långt halsband och ettpar örhängen så sjukt snygga <3 tack gumman <3 Sen tog vi bussen hem, satt vi tv:n, åt, sjöng sing star, nu har hon precis gått och jag ska titta på Juno som går på tv. Nån som sett den?

Dagens outfit:



Randig tröja - rabalder
Svart kjol - Gina
Svarta leggins - Lindex

Nu ska jag titta på Juno ^^

Förresten e det nu bara 19 dagar kvar till Paris resan, längtar så sjukt mycket <33

Fredag

Och nu sitter man här på håltimmen som alla andra fredagar. Tidigare idag hade jag engelska nationella B hör & läs och jag tror att det gick ganska bra. Kändes gansk okej^^ Hur gick det för er andra som hade det?

Sen det tog slut har jag pratat, pluggat lite och spelat kort. ahha jag ägde på kort, eller vad säger ni nina och olivia? ^^
Snart eller om ca 1½ timme e det dags för rättskunskapsprov längtar inte, men vill ändå få det överstökat.
Efter skolan ska jag träffa Andrea och fika hahha och få min present :P Sen ikväll e jag antingen me andrea eller så får jag se vad jag gör.

vad är era planer?

Men nu orkar jag inte skriva mer här. Borde plugga lite inför provet, men  hatar att sitta och plugga precis innan...



Stämning

Hahha jag har någonting som jag inte kan berätta här inne för jag vet inte om personen i fråga läser mina inlägg.
Det känns sjukt konstigt att inte berätta, men jag vill inte råka nämna namn och så känns alltiong ännu komstigare.
Det har med stämning att göar och det känns som att sen vi hade lov senast har det varit en lite annorlunda stämning mellan mig och en person. Vet inte om det e positivt annorlunda eller negativ annorlunda.

hahha känns konstigt att inte kunna säga detta, men detta går jag runt och tänker på ganska mycket. Heheh jag och mina tankar men när jag väl har börjat tänka på något annorlunda vare sig det e positivt eller negativt så tänker jag på det väldigt mycket ^^

Jag ska snart bege mig i säng, imorron e det som sagt Engelska Nationella B läs & hör. Sen e det håltimme, vidare till rättskunskaps prov och efter skolan skall jag in till stan för att fika med andrea <3
Helgen e inte alls planerad förutom söndag då det e konfirmation för grannen, annars får vi väl se om det kommer lite planer :P

 

Ett tidigt godnatt men ändå, Godnatt alla söta bloggare/bloggläsare <33

Simning och ledig

Upp klockan kvart i sju var det som gällde idag. Fixade iordning mig, åt frukost, mötte jonna och gick ner till spårvagnen i regnet. Hatar när det regnar!! Väl på valand träffade jag marcus och väl på bussen på väg till simhallen träffade vi även Rebecka och Dejana :) Det blev en mysig pratstund på bussen och framme i simhallen beger vi occ in för att byta om. Simningen gick bra och jag har inte insett förrän nu att simning e jobbigt, hahha e mör i kroppen men kan även bero på gårdagens träning. Vi var bara ca 17 stycken där, vi e annars 28 st, tre killar och 8 tjejer var borta, men det va lite skönt att vara så få också.
Efter simningen begav jag, anna och emma oss in till stan för att äta på McD, väl där träffar jag en från gamla skolan^^ Vidare därifrån släpper vi av Anna och Emma och jag går vidare till Gina, där emma får köpt 2 klänningar och jag en tröja. Sen begav vi oss ner till bussen där vi skildes åt, väl hemma satte jag mig med musik i bakgrunden och pluggade rättskunskap. Imorron väntar först Engelska B nationella och sen rättskunskapsprov.

Nu har jag i alla fall ätit och funderar på att gå ut på en promenad men jag får se lite :P

Dagens outfit (softis kläder):



Gamla skoltröjan
Palestina scal
Svart jeans

Men nu ska jag fortsätta flytta om lite i mitt rum, e så trött på att mitt internet aldrig funkar så jag har flyttat om lite pga det :P

Ha en bra kväll <3


Tisdag

Tjena
slutade tidigare idag så var hemma tiden jag skulle slutat ungefär. När jag kom hem tog jag ut hunden, pluggade rättskunskap och tittade på tv. Nu har jag precis ätit och ska nu titta på det nya The Hills avsnittet ^^

Sen blir det Ugly Betty och House :)

Vad ska ni göra resten av kvällen?


Tisdag morgon

Ja som jag nämnde igår kväll så skulle jag iväg till gmmet denna morgon. Gick upp hela 2 timmar innan jag egentligen hade behövt gå upp, närmare bestämt 7:30, så lite sovmorron blev det^^
Så ner till gymmet direkt, gymmade i ca 50 min, det som brukar gå på lite mer än en timme gick på 50 min mycket pga att det inte var särskilt mycket folk där.
Men nu sitter jag hör tränad oh ny duschad ^^
Nu ska jag byta om och sedan ta mig en välförtjänt frukost. Slutar redan 13:40 idag så när jag kommer hem blir det att:
- Ta ut hunden
- Plugga rättskunskap
- Titta på tv ^^



Outfiten för idag blir ganska varma och sköna kläder.( bild kommer i eftermiddag)
Svart jeans
Stora gamla böskoletröjan
Sköna sneakers

Hur har er dag sett ut än så länge?


Gabriellas sång

Älskar denna låt, eller vad säger du Emma?



Så fin, eller?

Utmaning

Skriv 8 fakta/vanor om dig själv.

Utmana sedan 8 andra personer. 

1. Jag skäms jätte lätt
2. Jag är lätt provocerad när jag inte sovit bra 
3. Jag kommer alltid i tid
4. Älskar att prata
5. Jag älskar att titta på film en hel dag
6. Jag hatar rasister
7. Jag är beroende av min kalender
8. Jag har konstig humor

Jag utmanar:

Malin
Lina
Nelly
Anna

Och ni andra som vill <3

Måndag

Tjenare
Och nu var det måndag igen, hatar måndagar men denna måndagen har jag faktiskt varit ovanligt pigg ^^
Vaknade imorse och var på ganska bra humör, lite seg men annars bra.
Satt på bussen på väg till skolan och läste i min bok som jag verkligen är helt inne i nu.
Väl i skolan var det dags för engelska muntliga nationella, tror att det gick ganska bra faktiskt.
Sen historia läsa hatade peter englund texten och betygsamtal, gick ganska bra.
Sen svenska tittade på filmen "Svarta nejlikan", lite seg sen ännu ett betygsamtal som gick oväntat bra.

På väg hem får jag höra talas om denna artikeln:


Var sjukt rädd när jag sen åkte 60 bussen hem..

Väl hemma tittade jag på tv och pluggade franska.
Nu har jag precis ätit och tittar nu på tv igen.
Ikväll e det bland annat 90210 och The secret life of the American teenager

Blir nog ett inlägg rill ikväll, men jag börjar 12 imorron och ska iväg på morgonen och gymma. Blir att gymma en gång i veckan hahha ^^ måste hålla formen och vara lagom tränad till mönstringen hehe :P



Morgondagen

Tja
Imorron ha jag nationella muntligt i engelska och jag har faktiskt ingen aning om när jag börjar. Tror jag börjar till den sk preparation time men jag vet inte^^ Ska se vad de andra tjejerna säger och hur de ska göra :P
Sen jag skrev senast har jag i alla fall ätit födelsedags middag, tittat på One Tree Hill då jag grät över mycket saker som hände på dagens avsnitt och tittat på Gossip Girl.
Har även prata i telefon med den bästa som finns, bästa Andrea <33

Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa. Har kommit in i min bok och vill hinna läsa innan jag somnar under tiden. Har varit trött under hela dagen idag och hoppas att jag verkligen inte är lika trött imorron.

Godnatt <3




Presenter

Ja som ni kanske vet om ni har läst min blogg så fyllde jag år i fredags.
Lilla Malin e inte längre liten, hon har fyllt 18 <3
Nu e det bara att vänta på mina små kompisar att de också blir 18, fyll år <3

Ja det jag fick i alla fall va:



Leggins
Ballerina strumpor
Måns Zelmerlöw - skiva
Mascara
USB-laddare
Kokbok

och:
   

Resväska, Ring från farmors 25 års dag, målning, den älskade fjärde boken <3

I veckan får jag resten av farmors presenter som var tre plagg från ellos, även lite små presenter från vänner :P <3


Plugg dag

Tjena
Dagen igår så var jag på bio med snyggingarna ängheden. Vi såg 17 again med Zac Efron, han var snygg men filmen var bra men lite för mycket på vissa ställen ^^
Väl hemma där ifrån så tog jag det lugnt, ville träffa någon , det e det sura med att nästan alla jag umgås med bor utanför göteborg. De som bor i göteborg hade redan planer för dagen.

Idag har jag vart uppe och firat mamma som idag fyller 47 år. Även Ida fyller 18 år idag. GRATTIS <3

Dagen idag kommer att bli plugaa:
- Svenska
- Rättskunskap
- Natur
- Franska

Men även födelsedags middag och förhoppningsvis hinner jag titta lite på tv ikväll också ^^




Underbart väder =D

Ja, det e verkligen ett underbart väder här i Göteborg <3
Har suttit ute i solen ganska länge, men i och med att jag har så dåligt pigment bränner jag mig fort så jag kan inte sitta ute hela dagarna utan att bränna sönder mig.
Så nu har jag äntligen satt upp min fjärde hylla, härligt att det äntligen är gjort :)

Klockan sex kommer farmor och mormor för födelsedagsmiddag. Och om ca en timme ska jag in i duschen :P


18 idag

Tjena
Ja och nu har även jag fyllt 18. Idag är det som sagt min 18:års dag som kommer att spenderas i solen, städa mitt rum och bara gotta mig åt att vara ledig. Ikväll blir det släktmiddag, skulle haft en kompis som skulle kommit hit men ho har blivit sjuk :(

Hur ser er dag ut idag?




RSS 2.0