Imorron

Idag vaknade jag upp, dushade, klädde på mig och dagens outfut blev ljusa jeans shorts och en ljus tröja. Vidare tll skolan där jag hade en lektion, vi läste en text av Peter Englund, hata... , den va på 53 sidor  och jag hann typ 10.
Efter skolan var det vidare in till stan där jag mötte Sabina, köpte ett par mörka jeans shorts, fikade och pratade.
Väl hemma hämtade jag hunden och var ute och gick med Sofia i ca 2 timmar. Hemma igen efter en varm promenad hade jag fått två blåsor på lilltårna bland annat pga värmen. Men sjukt härligt e det med värme.

Var hemma och tog det lugnt, gick ner på cortegen som var låg och seg men annars bra.
Har nästan precis ätit egen gjorda grillade hamburgare, mums va det <3

Imorron fyller jag år som ni kanske vet, hahah jag blir myndig. Nu ska jag vara social ^^ hihi

Klassresan i nian <3

Lejonkungen <3

Älska lejonkungen <3 Så mycket minnen <33







E det bara jag som älskar denna underbara disney film? <3


Onsdag - 2 dagar kvar

Ja och idag var det onsdag, lill lördag kallad av vissa men verkligen inte av mig. Vårt schema på onsdagar e verkligen lektioner hela tiden. Men jag klarade av alla och åkte därifrån direkt till gymmet. Vidare från gymmet köpte jag första mjukglassen för iår, väntade på femman i typ tusen år.
Väl hemma tog jag det lugnt, hahha fixade benen bland annat ^^, sen var det mat, lekte med hunden och nu sitter jag här.
Snart e det Roomservice och sen Grey's Anatomy 

Nån mer som ska se?

Imorron väntar endast en lektion, historia mellan 08:10-09:30
Resten av dagem e inte planerad, men det kommer som det kommer.
Fyller även 18 om två dagar hih =)

Grattis Lisa 18 år <3



 

Tisdag

Dagen började med nationella i engelska uppsatsen där jag satt från 8:00 - 9:15, andra lektionen började inte förrän 12:50. Börjar annars klockan tolv på tisdagar... Så lång hål timme ^^
Sedan samhäll seminarie då vi diskuterade våra rapporter, natur där vi hade matte, sedan var jag hos tandläkaren för att trycka tilllbaka tandställningen som har varit lös på ena sidan sen i söndags..
Väl hemma tog jag det lugnt framför gamla beverly hills.

Nu har jag precis sett det nya The Hills avsnittet. Ska se färdigt på Ugly Betty nu, sen blir det House.
Imorron går jag från 08:00-15:35, seg dag, efter det ska jag gymma med syrran <3


Bjuder på denna, den e från nervägen till Berlin på tåget ^^

Återigen e det måndag

Hej
Helgen har varit sjukt rolig. Frdags kvällen spenderades i Lundbystrand där jag tittade på handboll. Lördagen spenderades från klockan nio i lundbystrand där jag var och tittade på handboll fram till ungefär klockan två. Väl hemma slappade jag lite ute i solen och sedan begav jag mig hem till Lisa. Kvällen och söndags förmiddagen hos Lisa blev massor av prat, skratt, nya människor och bara sjukt roligt. TACK LISA FÖR EN UNDERBAR KVÄLL <3
Väl hemma på söndagen skrev jag färdigt samhällen, historian, diskade och tog det lugnt.

Idag var jag ledig och jag pluggade rättskunskap, franska, skrev ut historian och samhällskunskapen. Har även varit på lejonet & björnen oc tagit det lugnt.
Nu ska jag titta på tv.

Hur har er dag varit?

 Älskar dig <33


Tjena

Var sjukt länge sedan jag skrev nu. Orkar inte skriva llting om berlin. Kan berätta att det va konstiga danskar, tyskar som älskade att glo på Isabels bröst ^^ och sjukt underbart att vara iväg med de bästa. En resumè på resan kan ni läsa på Malins Blogg.



I helgen har jag varit ute på Åstol, gjorde mitt premiärdopp i havet i lördags. Sjukt kallt var det i vattnet mindre än 10 grader. Efter det blev det glassa i solen och inventera. Mysiga promenader har det även blivit i helgen.
Idag har det varit en seg dag i skolan , slingade även håret i fredags men såg att det hade blivit en sak fel så jag var och fiade till det idag. Så nu e jag verkligen Blondiee.. <3

Denna veckan blir skriva klart samhällen och att bara ta det sjukt lugnt, inte stressaa..

Nu blir det 90210 ^^

Ner till Berlin, ska även bengt med <3

Klart att Bengt ska med, ni som inte vet så e det en hejramsa, här e texten:


Här e ramsan in action:



Nu e det samling om ca 3 timmar, längtar så sjukt mycket <33

Resfeber?

Ja jag skulle nog uttrycka att jag börjar känna av det. Känner nämligen att jag måste göra någonting hela tiden, nån mer som känner av det?
Ja som ni alla vet så åker vi idag till BERLIN, GKIK INTAR BERLIN <3 Så sjukt underbart ska det bli att åka iväg med alla älsklingarna som alla betyder hur mycket som helst, vet inte vad jag skulle göra utan er <3 Försökte i och med att vi åker idag sova länge idag men det tyckte inte min sömn tydligen, vaknade vid nio och var typ pigg hahha :P
Sen jag kom upp har jag bara tittat på tv och tagit det lugnt. Det enda som e kvar aatt packa:
-matsäcken
- necessären
- handbagaget
Matsäcken skall jag gå och köpa det sista nu :P Men tänkte först ge er ett inlägg, blir nog nått mer inlägg idag. Ska inte åka hemifrån förrän halv fem, mamma kör mig ner vi ska träffas på centralen tio i fem :P

Hoppas att ni alla kommer att ha en lika rolig påskhelg som jag kommer att ha <3



Ni skulle bara veta hur mycket ni betyder tjejer, ÄLSKAR ER <3

Imorron <3

Ja cecilia kanske har rätt jag kanske börjar få resfeber men kanske inte. Längtar verkligen så otroligt mycket tills vi åker nu, 5 nästan 6 dagar men de bästa tjejerna som finns i världen, älskar er <3 Hoppas verkligen att Berlin kommer att bli lika roligt som vi hade i Holland förra året. Detta året kanske vi kan ta med oss en silver eller guldpokal hem istället. Förra året blev vi trea och fyra <3
Men nu e jag i alla fall snart färdig med min packning:
 - Några kläder
- Handbagaget
- Necessären
Annars e jag nästan så gott som färdig. Längtar verkligen hahha <3

Pratade innan i telefon med någon jag aldrig pratar med, började med att jag pratade med hans kusin som också tydligen visste vem jag var. Jag börjar undra om inte nästan alla i min kompis klass vet vem jag e hahha ^^

Nu väntar jag på att Mikkan ska ringa behöver prata lite packning me henne bland annat :P Sen blir det bara att ta det lugnt. Godiset för tågresan e köpt, och lite av matsäcken, men brödet jag ville ha var slut till min baguette så jag får gå och köpa den imorron.

Vaknade imorse av några idiotiska arbetare som började arbeta utanför vårt hus halv åtta.. Mitt huvud har inte varit så roligt sen dess och märkte av för ett tag sedan när jag var på promenix med ceceilia att jag även e ganska övertrött just nu. Ska försöka att lägga mig lite tidigare idag än igår ^^



Imorron gäller det GKIK far till Berlin <3

The Hills

Har nu tittat på de två första avsnitten av säsong 5 som kom ut idag. Så sjukt bra och jag bara vääntar på att se vad som händer nästa vecka. Om man tittar på vad som ska hända under säsongen så e det drama, drama , drama.

Idag i alla fall har jag vart med grannen, en mysig dag kan verkligen umgås med henne oxh skita i vad som händer runt omkring, Var även ute och gick med henne i ca 40 min innan också då jag ville ta en promenad vid åtta. Tempraturen ligger på ca 10 grader och då är klockan ändå kvart i tolv. Nästan varmare än vad det var när jag vaknade imorse.

Men nu ska jag sova, imorron blir det packa, växla pengar och kanske vara med en kompis. E inte riktigt säker.

Godnatt <3




3 dagar <3

Godmorgon

Sitter nu och tittar på Into The blue och med mitt kaffe i handen. De har börjat med något arbete ute på gatan och ja har ingen aning om varför men jag lär väl få reda på det senare idag av mina föräldrar hoppas jag^^
Dagen idag kommer att spenderas tillsammans med grannen, packa lite. Ska nu innan hon vaknar också skriva lite samhäll..

Mina kompisar i skolan hade tydligen en kväll hemma hos någon av dem igår, och då var man bortglömd igen. Kontakta mig även om jag umgås med en som jag vet att en person inte gillar. Kontakta mig ändå det e väl inte mig du e sur på?

Ska nu titta färdigt på filmen och skriva lite samhäll.

Ha en underbar dag <3


En bild säger mer än tusen ord <3

4 dagar <3

Tjenixen
Tidigare denna dagen har jag bara suttit framför tv:n men slet mig därifrån till slut. Det e nämligen om ni Ryan Schekler fan missat det så är det Life of Ryan marathon på MTV idag :) Jag har även vart ute och gått med hunden, postat mina sista feriepraktik lappar för de på västra götalandsregionen. Fått sms av min chef om jag kan jobba på den första madonna kvällen och U2 konserterna i sommar och klart kan jag det =)
Har nu börjat små packa inför Berlin vi åker ju på torsdag och känns som en bra sak att verkliegn börja i tid. Ska nu sortera lite strumpor då jag annars aldrig hittar mina.
Vid fem idag så ska jag gå hemifrån för att dra mig till bibblan för att låna en bok som jag även läser på franska men ska låna den på svenska nu. Sedan ner till Bergakungen där jag ska möta upp mamma. Som ni kanske vet så lanar min bror och min syster e i Tjeckie så e ensam hemma på dagarna och på kvällarna e det bara mamma och pappa hemma. Så mamma och jag ska i alla fall på bio ikväll, vi ska se en shopaholics bekännelser. Av författaren Sophie Kinsella, som ett sammanträffande läste jag ut en annan av hennes böcker igår Mina hemligheter som va bra men pinsam så man sitter nästan och ropdnar när man läser den. Men det e i alla fall en bok värd att rekommendera.

Imorron ska jag vara med grannen hela dagen. Sen får vi se, kommer att små packa varje dag nu. Och hoppas att kunna göra det sista lilla som handbagaget påå torsdagen. Men att bli färdig med den stora packningen på onsdag kväll.

Älskar vädret som e ute nu, satt ute ett litet tag innan men jag måste ju som sagt börja lite smått med packningen.

 Sommar på Tjörn <33


Påsklovet e här, berlin snart <33

Tjena

Har inte skrivit sen i torsdags men men jag orkar inte vara inne på datorn hela tiden. I torsdags var det träning med mycket växlar och skott mm. Höll på att dö när tränaren som aldrig använder sig av engelska ord typ säger "Ni måste ha connection" både jag och en annan höll på att vikas oss dubbelt typ ahhah vi va ganska trötta också.

I fredags var det min sk helvetesdag, tre saker på mina tre lektioner. På franskan gick redovsiningen jätte bra kändes det som, sen matte prov som gick okkej, sen så var det dags för rättegångspjäs och vi fick börja tror att det gick ganska bra det med.
På kvällen var det dags för sista matchen på säsongen i göteborg serien snart väntar ju cup i berlin. Vi låg under till en början och vi kom alla in på bänken enligt jannne och sa "vi vill inte spela mer ingenting funkar". Ja men den inställningen ändrade sig. Under första halvlek gjorde jag själv två mål, i halvlek låg vi endast under med ett mål.
I den åttonde minuten skjuter Nicole och faller samtidigt och blir liggande. Det visar sig att höften kan ha gått ur led, men det visade sig senare att det var en sträckning. Men i alla fall i väntan på ambulansen som åkte till fel hall hon låg på golvet i en timme. Fick vi byta hall för att kunna spela färdigt matchen. Väl inne i andra hallen blir allting bara mer och mer spännande. Man känner det verkligen ochh rösten/halsen gick varm hela tiden så myket som vi skrek <3 Det slutade i alla fall med att vi vann matchen med 24-21, så sjukt härligt <3 För att läsa en resume om handbollssäsongen 2009 för GKIK Af och Jun gå in på Malins blogg .

Igår var det i alla fall träning igen som betsod till största delen av kontringar och anfall/försvar. Det var som ni kanske vet en varm dag och på väg hem gick vi i shorts. Innan träningen var jagg på Frölunda torg där jag köpte fler matchstrumpor till berlin :) Väl hemma gick jag in i duschen, ner och handlade mat. Och när jag kom hem satte jag mig framför tv:n. Kvällen spenderades på mitt rum där jag började skriva packlista. Men även nere vid tv:n tillsammans med mamma och pappa.

Idag så ska jag ta det lugnt, försöka plugga lite tror jag^^ Ska försöka få med mamma till IKEA för att köpa fler hyllor till mitt rum men jag får se om jag lyckas.

Hur har er helg varit?

Tvillingarna Molin <3


 


En dag kvar

Ja skolan idag var ganska okkej, vikarien dök inte upp på den sista lektionen vi hade innan matte provet imorron , känns som att jag inte kan någonting men man får hoppas å det bästa.
Imorron e det helvetsfredag, fast enda en bra dag då det e sista dagen innan lovet. Det är nämligen så att på de tre lektionerna jag har imorron harr jag en grej varje lektion.
Franska: Inlämning  + redovising
Matte: Prov
Rättskunskapen: pjäs

Har även träning ikväll med de bästa 18:30-20:00
Nu ska jag titta färdigt på Gilmore Girls ^^



Grannarnas match

Ska snart iväg och titta på båda mina handbollsspelande grannars matcher. Den ena har jag inte sett spela sen i höstas och den andra har jag inte sett spela sen typ ett år tillbaka.
Älska handboll <33



Tittar nu på Gilmore Girls, ska iväg till matcherna om ungefär en halv timme. Kvälllen kommer att vara en del i hallen och sen blir det hem och ta det lugnt. E ju som sagt onsdag så det e både Roomservice och Grey's ikväll =)

Imorron går jag från 08:10-14:55, när jag kommer hem blir det plugga matte eftersom jag har prov på fredag, läsa igenom franskan och gå igenom det jag ska säga på rättskunskapen där vi ska spela upp en rättegångspjäs.

Se nu till att ha en fortsatt underbar dag i det härliga vädret <3

Sköna väder


Ja visst e det ett helt underbart väder ute. Det har vi alla fall här i Göteborg idag <3 Ville hitta någon att gå ut och promenera med men alla går i skolan eller har mycket att plugga nu innan lovet. Innan jag idag stack iväg och gymmade så pluggade jag både franska, natur och matte. Skönt att få det överstökat.
Så nu har jag inget för mig, hörde att grannen ska spela match senare idag så kanske följer med upp till hallen och tittar, var ett tag sedan jag såg båda mina handbollsspelande grannar. Ikväll blir det såklart grey's klockan nio :)

Sitter just nu här, ska kolla min mejl för att se om jag har fått svar från nått av jobben som jag har sökt. Och ska även dricka upp mitt kaffe, som står och väntar på mig, kaffe e verkligen gott ;)

Om ni alla inte kanske vet så ska jjag mönstra till våren eller antagningspröva som det heter för oss tjejer. Jag fick min kallelse härom dagen och kontaktade igår min kompis för att se om hon ska dit samtidigt, det ska hon. Skönt att åka dit och vara där med någon man känner, känns lite bättre då och inte lika nervöst^^
Men jag ska i alla fall mönstra 19 och 20 Maj. Två dagar för oss tjejer, medan jag vet att mn bror bara har en dag ca en vecka innan. Så vad jag har fattat har de nu delat upp mönstringen så att v inte gör samtidigt. Har genom åren varit klagomål så nu har väl pliktverket ändrat sig :P
Ser i alla fall framemot at mönstra.
Ska ni göra det?

Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe.
På gymmet idag hörde jag denna låt från melodifestivalen och jag blir bara mer och mer fäst vid den.

Alcazar - Stay the night


Som ni alla kanske vet e jagg även förälskad i Måns <3

Måns Zelmerlöw - Hope and glory


haha och de tre snyggingarna <33

E.M.D - Baby goodbye


Resursdag

Gomorron
Gick upp för ungefär sedan en timme och sen dess har jag tittat på tv och ätit frukost. Nu ska jag sätta igång att plugga lite. E ledig idag då det e resursdag och snacka om att jag verkligen behöver det. Var hemma typ kvart i tio från inventeringen igår som fortfarande var lika smutsig plus att butiken var öppen till nio så det kom hela tiden kunder.

Mina planer för idag:

- Plugga Natur
- Plugga Matte
- Läsa på min redovisning i franskan
- Gymma

Dagen kommer nog att bli förhållandevis lugn. SKa även försöka att komma ut i det underbara vädret.

Ha en underbar dag =)



Påsklov:
2 dagar
Berlin: 8 dagar
18 - årsdagen: 30 dagar
Paris: 56 dagar
Sommarlov: 72 dagar

RSS 2.0