Hann

Det e en hel halv timme kvar tills jag måste gå och jag hann färdigt med plugget :)
Både svenskan och naturen där resultatet hade försvunnit men jag  hann helt färdigt med den. Till svenskan ska bara Anna få läsa igenom den och så ska jag lägga till lite citat, men först måste jag hitta någon som har den boken :P

Nu ska jag snart träna, lite sugen e jag idag, hoppas inte att vi ä lika få som vi var i torsdags. Det e tråkigt att vara få på träningarna, plus att idag har vi även full hall :) Så äntligen blir det klister =)

Holland 2007, många minnen <33


Godmorgon

Jag vaknade själv inte på ett särsilt bra humör idag, hoppas att ni andra gjorde det. Jag e sjukt trött och känner bara att jag verkligen inte har lust att plugga. Pluggade lite i gårkväll fick 3 av 5 saker klara. Så nu ska jag göra svenska och natur. Behöver hinna färdigt med det innan jag måste gå hemifrån halv ett för att gå ner via bergakungen och hämta biljetterna idag. Ska på bio på måndag ochh biljetterna måste hämtas redan idag. Och jag går hellre dit ner innan handbollen än efter handbollen.

Men nu ska jag försöka att börja med svenskan, idag är mina planer nämligen bara att plugga ochh att tränaa.
Morgondagens planer e heldag med Mikkan, ska bli härligt, hahha hon e expert på att ändra sig när det gäller planer men vi får hoppas att hon inte gör det :P

Hur ser er dag ut?

Ikväll e det förresten final i körsslaget och jag hoppas verkligen att ni ska titta. Erik ska bara vinna <3

HEJA TEAM ERIK !!!!!!



Dagens ros

Dagens ros går till den snyggaste och underbaraste Lina. Har inte fått träffa henne mycket denna veckan och har saknat henne jätte mycket.

Älskar dig <3



Vilka ger ni dagens ros till?

Ändringar

Nu va designen ändrad här på bloggen, och jag är jätte nöjd.
Söta snälla och underbara Malin som hjälpte mig med bloggen. Med både designen och bakgrunden, tack så jätte mycket malin <3

Vad tycker ni om ändringarna?

Imorron e det träning 14:00-16:00, innan det ska jag plugga. På söndag är det dags för en heldag med älskade
Mikkan <3.

Vad är era planer för helgen?

Jag ska även försöka att utse dagens låt varje fredag och jag behöver gärna tips.

Dagens låt: If I were a boy - Beyonce feat R.Kelly



Äntligen fredag

Ja och nu var det bara en vecka kvar till lovet och tills jag åker till huvudstaden. Ska bli härligt att få lov och att få träffa mina kusiner i stockholm, nån av dem har jag inte träffat sen slutet av maj då mormor fyllde 80 år. Ska bli härligt och så behöver jag lov, e så trött hela tiden.
Dagens outfit:
 

Svart tröja - Lager 157
Vit t-shirt ullared :P
Kjol - Lindex
Leggins - Gina Tricot

Hade två lektioner idag, matten blev bara räkna, håltimmen bestod av matte och natur. Sen rättskunskap med mycker diskussion och så e det så himla mycket skönare att den gruppen släppt. Härligare stämning :)

Har även med hjälp av min syster och Emma hittat en sida, så snart ska ni få se på ny header :)

Ikväll blir det Let's Dance

Vad ska ni hitta på?

Ledig

Ja jag e ledig idag, men jag ska plugga och bara ta det lite halv lugnt så att min förskylning inte kommer fram innan dagens träning.
Matchen igår förlorade vi med 18 bollar, vi förlorade med 28 förra gången så mycket bättre denna gången. På högerkanten räknade jag ut att vi gjorde hälften av våra mål, fanny 3 och jag 5 :P
De sista minuterna spelade jag illa och misslyckades varje gång jag skulle göra grejen vi hade prata om på bänken, så jag lär väl få höra det på träningen idag.. att jag bara misslyckas.
Tror även att jag åkte på ett gult kort men e inte säker.. Känner just nu av trött i ryggen och sträckning i högervad....

Jag ska idag plugga:
Laborationsrapport
Ta paus för att baka lite för energin
Svenska
Rättskunskap
Idrottsplanering


Och sedan e det träning ikväll 18:30-20:00 som vanligt...

HUr ser er dag ut?


Gomorron

Tjena har nästan precis gått upp, har redan hunnit vara inne i duschen och är nu i full skå för att klä på mig. Går i skolan från 12:00-13:40, en lektion och sen blir det hem och läsa lite franska och rättskunskap. Rättskunskapen e svår att göra i och med att jag inte har tillgång till en lagbok men jag ska försöka. Kanske ska pröva mig på lite matte till också, e nu bara 7 tal efter planeringen.

Senare ikväll e det träning 18:30-20:00
Men jag hinner troligtvis ge er ett inlägg innan den börjar :P

Nu ska jag gå och äta frukost, ha en fortsatt underbar dag =D




Disney sånger

E förälskad i disney sånger <3

Skönheten & Odjuret
 

Alladin- En helt ny värld
 

Lejonkungen - Can you feel the love tonight (Elton John)


Något mer förslag? Eller e det bara jag som älskar dem?

Ännu en ny vecka

Ja och nu e det bara två veckor kvar till lovet, skönt ska det bli. Ska till stockholm och hälsa på kusiner fredag-tisdag och sen blir det bara att vara hemma och ta det lugnt.
Men först har vi två veckor att klara av.
Måndagar sega som vanligt, började med engelska där vi läst nästan hela lektionen och jag räknade ut att jag måste läsa ca 16 sidor varje dag för att hinna bli färdig med den innan nästa torsdag :P Men det klarar jag, hoppas jag ^^
Sedan historia där vi bara letade fakta på bibblan. Svenskan var det tittade färdigt på Romeo och Julia, sedan börja förbereda för en debatt som rör filmen + israel/palestina konflikten. Jag, Nina, Emma, Emelie och Anna ska spela JUlias familj i kommenade debatt om en vecka.

Sedan hem, tog ut hunden träffade Chrsitian, och det slutade med att jag stod och pratade med honom ganska länge innan vi kom på att vi pratat i ty 40 min. Jag gick för att göra matte men fattar inte min miniräknare till hundra så kom inte så långt :P

Nu sitter jag här, ikväll e det som vanligt 90210 och The secret life of the american teenager

vad ska ni hitta på ikväll?

Livsknunskapen kommer nu även att vara på måndags eftermiddagar några gånger så jag jag börjar 12:00 varje tisdag fram över :)

 minnen sommaren 08 <3

Nu ska jag ner för att laga mat till familjen. Tanken e att jag ska laga korv stroganoff :P

Gårdagens match

ja nu sitter jag i skolan och för att inte glömma att uppdatera om gårdagens match så gör jag det nu. Emma var så snäll och lånade mig datorn =)

Ja matchen då, vi kom dit till aktiviteten ingen var där men till slut började det komma lite människor. Kände mig seg i kroppen och inte alls sugen på att spela. Innan uppvärmningen började jag bli på lite bättre humör, träffade Ida <3 och satte sedan igång med uppvärmningen. Och då var det någonting som hände, all energi kom och det var helt underbart att bara känna att VI MÅSTE VINNA =D Taggad som jag var så snackade jag lite när de andra var tysta osv.
Innan så fick vi lite tid på planen och det kändes skönt att få lite skott och passningar mot mål. Min tumme gjorde ont som vanligt så det var bara på med skyddet. Såg innan matchen att både Hanna och Ghezal satt på läktaren och då fick jag ännu mer energi. Matchen var igång och jag missade en gång, sen koncentrerarade jag mig på skotten och hela fyra mål gick in under matchens gång. Var av ett trodde ingen att det skulle gå in, kommer själv inte ens ihåg hur jag sköt kommer bara ihåg att jag typ tappade bollen eller nått men helt plötsligt gick den in i längsta krysset uppe =) Jag fick ut en person på 2 min. Övergångarna funkade underbart och jag kände mig bara sjukt duktig.
Matchen slutade 25-17 till oss, och för en sammanfattning så ÄGDE VI I FÖRSVARET <3
Efter matchen fick jag ganska mycket beröm där folk frågade ännu en gång hur jag får in mina skott, och som vanligt säger jag en bra fråga :P hahha jag vet faktiskt inte hur jag gör. Känns härligt att få in skott som ingen trodde skulle gå in och sen så får man mycket beröm efteråt.

Efter matcen åkte jag hem till mormor och åt middag och pratade. Det blev senare en god natts sömn.
Åter träning på tisdag, match onsdag, träning torsdag och träning lördag. E redan sjukt sugen på att träna även om jag e trött i kroppen och speciellt i ryggen.

Nu ska Emma få tillbaka datorn :P <3

Match snart

Snart ska jag iväg och spela match. Vi ska bara vinna!!!

Gårdagen blev en rolig kväll hemma hos Sabina, med mycket skratt, mat och lekar.
Alla bilder finns inne på min bilddagbok, lättare att lägga upp dem där istället för här :P

Men jag har pluggat lite idag, men jag har typ ingen ork till det. Gör nu allt för att tagga till matchen. Efter matchen ska jag vidare till mormor och äta middag, mysigt :)

Hur ser er eftermiddag/kväll ut?

Här e en bild från igår, vi gjorde leken där man har ett band runt magen, med en typ svans med en penna och så ska man sticka ner pennan i en flaska. Jag va typ sämst :

 hahhahahhahha, bjuder på denna :)




Snart

Nu e jag färdig duschad, färdig tränad och så för dagen. Så snart om ungefär 20 min ska jag bege mig till Sabina.
Träningen idag gick okej, mina skruvar gick faktiskt bra , men som vanligt när jag e fri på min sida passar skyttarna in i gröten under övergångar, så jag demonstrerade lite att jag faktiskt var nästan helt fri.
I slutet när vi gjorde en kontrings grej så fick jag hela tiden inte göra någonting, när jag ville lägga över bollen på andra sidan för att de ite skulle göra någonting och jag skulle kunna göra överången i kontringen, kastade tränaren tillbaka bollen. Så jag var inte på så bra humör när jag gick hem i regnet med älskade sofia <3 

Men nu ska jag dricka färdigt mitt the, har haft en klump i halsen sen imorse som jag har försökt att ignorera, men nu var det dags för lite the.
Plus att mamma ska köra mig till sabina, innan de måste jag fråga ut in syster om en accessor som e min om hon säkert har använt då jag inte hittar den...

Alla ni bloggläsare där ute får se till att ha en underbar kväll nu <3 Bilder från kvällen kommer imorron :)



Och ni som ska vara hemma ikväll, hoppas jag att ni tittar på handbollen där
Sverige - Frankrike, 18:00 Tv4

HEJA SVERIGE =)




Träna

Ska snart icäg och träna, skulle nog behöva få i mej nått mer innan också. Mikkan klagar på att jag inte äter :P Jag kan erkänna att jag inte äter lika mycket längre, men så har det vart sen jag fick rälsen och hade svårt att äta. Men nu kann jag äta ordentligt igen :)

Ska som sagt och träna med älsklingarna <3 Min andra lilla familj, älskar er tjejer <3


Ikväll ska jag iväg på födelsedags middag hos Sabina. Hon fyllde år i december men har inte hunnit ha något ännu.

Imorron blir det plugggg, match mot mölndal och äta hos mormor :)

Hur ser era planer ut?


Skolan just nu

Jaja , efter tandläkaren på spårvagnen träffade jag söta Feffe , var ett tag sedan nu men det va underbart att se dig igen gumman <3 saknar när du spelade med oss <33
Sedan var det dags att gymma, mycket människor var det där , fick gjort alla mina vanliga maskiner förutom en som det typ var kö på hela tiden... Två snygga killar gymmade samtidigt hihi :P
Efter gymmet duschade jag och så, hämtade emelies bok på bibblan och nu har jag precis ätit upp m in goda muffin som till ett ungefär blev min "lunch". Sitter nu i skolan och min enda lektion för dagenbörjar om 45 minuter, har då rättskunskap.

Ikväll spelar de små snyggingarna i valhalla 19:00 mot Heid. Och såklart så ska jag dit :) Jag kan ju inte missa nån hemma match i valhalla :P<3 Annars ska jag ta det lugnt ikväll.

Imorron blir det plugg, träna, mmiddag hos sabina

Hur ser er dag ut just nu? Planer för kvällen?

Odontologen

Tjena
Nu blir det ett snabbt inlägg, berättar om gårdagens i ett inlägg senare ikväll :P
Nu ska jag väg till tandläkaren där jag ska sätta in ringar i underkäcken. Har anmält frånvaro de två första lektionerna eftersom jag inte kan gå på dem. Sen i eftermiddag min tredje lektion 14:00, sa läraren att vi fick välja men att han skulle gå igenom 2 kapitel, så jag och emelie bestämde oss för att gå. Vi har ändå ingenting att göra hemma :P

Men nu måste jag byta om, efter tandläkaren ska jag vidare till gymmet, sedan en snabb sväng ner på stan för att köpa en sak. Och sedan ut till skolan :P



Scooby doo

Dagens låt: Scooby doo - where are you? 
Förklaring: Vi satt och sjöng på denna i skolan idag men det enda man kan e typ namnet :P
 

Självförtroende

Läste precis en kommentar som en i min gamla klass hade skrivit. Jag kann ju säga att på ett litet sätt saknar jag min gamla klass med de dumma kommentarerna som folk gjorde varje dag och vissa av människorna. Men sen jag kom ifrån min gamla skola har jag utvecklats som människa, jag e liten och känslig som tar åt mig allting. Jag har byggt upp mitt självförtroende. Det gjorde jag under sommaren mellan 9:an och gymnasiet. Och fick det bevisat i slutet av den sommaren då en person som alltid har trott sig vara en översittare över mig gick på mig igen. Och man kan väl säga att jag fick ett agro anfall, och stod bara och skrek att typ att jag inte tänker ta någon skit längre. Sedan dess så tar jag upp problem med personer direkt, håller inte saker inom mig som gör mig frustrerad. Allt detta kom jag att tänka på när jag och en kompis pratade om det på vägen hem från handbollen igårr. Och även efter att jag hade läst en gammal klasskamrats kommentar.
Men nu ska jagg lämna detta jag blir bara galen för jag e lycklig som jag e nu också. Med ett bra självförtroende och självkänsla.
 Från orienteringen i nian: Slappklubben <3

Skolan idag var seg, hade ingen rättskunskap så jag började 10 med matte där jag verkligen inte fattade någonting men har jobbat lite sen jag kom hem och fattade bättre då. Sedan var det svenska vi tittade på Romeo & Julia igen. 
Franska lektion med mycket självständigt arbete, vi både skrattade och jobbade. Nånting som vi pratade omm i texten och jag sa detta. Anna började skratta och jag vet varför men det tänker jag inte nämna här. Så bara för det så höll jag typ på att dö.
"Jag kör på Henke"
Sista lektionen var naturkunskap där vi skulle läsa och kommentera varandras inlämnade läxor. Det gick bra och sen var det hem som gällde. Slutade ungefär 15:20. PÅ brunnsparken träffade jag freddan somm jag pratade med hela vägen hem en mysig pratstund blev det :)

Blev även en annan kommentar idag somm jag också höl på att dö när Anna sa det: "Din hjärna är i skåpet"
Vi var/är så trötta idag så jag dog typ hela tiden av skratt :P <3

Nu ska jag titta färdigt på matchen, den e slut om ca 6 minuter. Och Sverige leder just nu med 28-18, så jag behöver inte ens nämna att de kommer att vinna.
Klockan nio ska jag titta på Made in Sweden och innan dess bara ta det lugnt.

Hur ser er kväll ut?


Gonatttt

Nu ska jag stänga av datorn.
Börjar inte förrän tolv, men ska upp vid nio då jag ska och ta blodprov innan.
E så sugen på att läsa min bok så jag bara längtar, men först ska jag titta färdigt på The secret life o the American teenager.
Dagen imorron blir tvp lektioner i skolan samhäll 12:00-13:40, naturkunskap labb 14:15-15:45
Sedan träning med damerna på kvällen 19:30-21:00

Godnatt alla söta bloggläsare

Dalibor Doder

Nu e den slut, men jag bara. KAN MAN GÖRA ANNAT ÄN ATT ÄLSKA HANDBOLL
SVREIGE VANN MED 34-30, de 'är bäst <333333



Nu e det 90210, så jag får se om jag bloggar mer men jag tror att jag kommer in och säger godnatt lite senare :)

Matchen

Match nu idag igen. I lördags var det Kuba, igår Sydkorea och idag Spanien.
Men älskar man handboll så gör man <33
Matchen dag leder just nu sveruge när vi är inne på den 6:e minuten i andra halvlek. Bara de fortsätter spela bra så kommer de att lyckas, VINNNAA <3
Johan Sjöstrand var jätte duktig första halvlek:
 Palicka, Sandström, Sjöstrand

Återkommer när matchen är slut om ungefär 23 minuter :)

Tittar ni?

Hemma

Hemma nu eller jag kom för ett tag sedan men behövde äta lite och göra färdigt rättskunskapen.
Som sagt så hade vi ingen engelska eller historia idag så det va slappa, fick gjort färdigt naturen.
På svenskan var det redovisningar och sedan började vi titta på Romeo & Julia från 1996 med Leonardo DiCaprio. Har aldrig sett den innan, men vi ska titta färdigt på den på onsdag :)



Dagens snygging - Leonardo DiCaprio:



Snart ska jag titta lite på tv. Sen blir det laga mat till familjen runt omkring halv sex - sex. Det e ju match 18:30
Sverige-Spanien
Sedan ikväll blir det 90210 (såklart) och The secret life of the american teenager

Imorron börjar jag inte förrän tolv och går till kvart i fyra. Ska innan det på provtagning för Hepatit C som jag vet att jag inte har. Måste ´göra det eftersom jag och min bror är 1 månad för tidigt födda och mamma kan ha fått en blodtransfusion som kan ha innehållit Hepatit C. Men när jag var med i herpes studien tog de blodprov hela tiden så jag e typ helt säker att jag inte har det men men.  Kommer nog även att blogga mer ikväll.

Vad ska ni hitta på under kvällen?

Skolan

På väg till skolan träffade jag William <3 Var glad att jag hade nån att prata med på den knök fulla spårvagnen <3
Kom till skolan läraren e sjuk på engelskan, historian e det bara närvaro koll. Börjar alltså inte förrän 12:10. Har skrivit färdigt naturkunskapen nu härligt, men såklart så hade jag rättskunskapen hemma men jag tror jag hinner göra färdigt det sen.
Kom en elektriker till oss imorse och elen ska vara av ett tag. Hoppas den e tillbaka innan fyra så jag hinner titta lite på tv, jag vet jag är en tv nörd, innan jag ska laga mat till familjen.
Deet e match ikväll igen, sverige spelar mot Spanien. tror matchen e 18:00 på tv4
Ikväll är det även 90210 och the secret life of the american teenager.

Hur har er morgon varit?

ÄLSKA HANDBOLL

Sverige vann med 31-25 över sydkorea , trots att domarna verkligen sööggg. Man undrar ju var de har lärt sig att dömma.
Men nu är Lukas Karlsson skadad i axeln, Dalibor Doder e sjuk. Hoppas ändå att det ska klara sig.
I slutet var det speciellt en förutom Palicka som fullkomligt ägde, hahha snygg e han också:

OSCAR CARLÉN





Imorron e det skola, har tre lektioner. Läraren som jag ska ha sista lektionen var sjuk onsdag, torsdag och fredag så på ett litet sätt så hoppas jag att hon e juk imorron med för då slutar jag redan vid tolv.
Ni får uppdatering imorron :)

Resten av kvällen nu ska jag titta på National Tresure som går på Tv4.

De underbara brudarna vann över sävehof idag, bäst e ni <33



Handbollen

Tittar just nu på handbollen, e redan inne i sjunde minuten aav andra halvlek.
I första halvlek slutade det 15-11 till Sverige , under halvleken ägde

Jonas Källman                                                    Lukas Karlsson
 

Andreas Palicka


Domarna e konstiga dömer konstigt helt enkelt... Sverige hade 8 utvisningar bara under första halvlek..
Nu ska jag titta färdigt på matchen, ställningen i 42:e minuten är 21-16 till Sverige <3

Non stop, center och plopp

Hihi nu har en person till kommit med en låt som vi typ kom på i nian.
Det e med melodin från S Club 7 - Bring it all back to you

Låten:
Non stop, center och plopp
kexchoklad är också gott
Pim-Pim är en tennisplayer, men även en hallonbåt!

Under helgen har jag pluggat lite, tränat, vart med Andrea
Har idag gymmat med Andrea och Kristina, fick en del gjort så kommer att ha rejäl träningsvärk imorron , hahha :P
Ikväll ska jag bara ta det lugnt.
Vad ska ni göra?

Dagens låt: 
T.I - Dead and gone

 

Lått

Nu kommer en låt till från Vilken är den första låt du tänker på när du ser mig? (bilddagboken)

Emelie : Vi kan gunga





På väg hem från skolan fick jag ett sms av Linnea, det visar sig att morgondagens match e inställd pga sjukdom. Så imorron ska jag träna 14-15:30 istället. Synd för Linda då hennes debut som GKIK:are kommer att bli förskjuten.....
Ville så gärna spela match ju...

Ikväll blir det att försöka äta, tror vi skulle äta räkor, lets dance och senare nån ny serie vid namn Samantha

Vad ska ni göra?


Skolan....

Sitter i skolan och har tråkigt.
Börjar inte nästa lektion förrän klockan två då jag har rättskunskap. varje fredag kommer jag nämligen att ha håltimmAR mellan 10:40-14:00 så fredagar i skolan kommer nog att försöka plugga då man kanske slipper göra grejer på helgen om man hinner göra det andra innan. Har idag pluggat naturkunskap som jag ändå måste göra lite imorron och kanske borde försöka mig på franskan, men jag e seg i huvudet och har ont i munnen. Kunde knappt äta idag så var ganska glad att det bara var lasagne. Franskan var seg men ganska lärorik kändes det som, matten fick jag lite gjort...

Träningen igår var bra med mycket övergångar och så, mina skott var okej men jag måste lära mig att inte bara skjuta på samma ställe på natta, får bli ett försenat nyårslöfte hahha :P Promenaden hem med sofia var mysig älskar idg <333

Imorron e det lite plugg, match 14:00 mot Bankeryd i Valhalla och senare på kvällen ska jag vara med älskade Andrea <3 även söndagen kommer att spenderas med henne. Ska försöka plugga lite på söndag kväll då jag måste bli helt färdig med org & led så att jag kan skicka in den då :Pskickar helst in den redan imorron, men får se om tove har hunnit läsa igenom den tills imorron.

Ikväll e det Lets Dance som jag tror att jag ska titta på, annars så ska jag bara ta det lugnt.
Kommer att lägga in ett inlägg när jag kommer hem idag, men nu har jag ingen ork att skriva mer. Men vi ses här inne senare idag :)

Rälsen e inne

Tyckte jag var så duktog på att uppdatera igår så idag blir det inte alls lika mycket.
Har idag haft historia där vi bara diskuterade
Samhäll med diskussion och lite film koll
Ca 20 min engelska med lyssna på en text
Sen var det odontologen som gällde, så nu sitter jag här och har fått räls i överkäcken, unde kommer om x antal veckor.
Ska snart till Underbara Mikkan innan handbollen <3
Träning 18:30-20:00 ikvälll



Bdb

La ut en bild på bilddagboken med

Vilken är den första låten du tänker på när du ser mig?

De låtarna som folk säger kommer vara de låtarna som kommer ut här de närmsta dagarna , hihi <3 Ni får gärna ge förslag ni med hahha <3
Förslagen en så länge:
Linnea: Jag vill vara din margareta



Sara: My heart will go on



Ikea

Var som sagt nyss på Ikea, skulle med dit för att hitta en snygg lampa till mitt snygga fönster. Men hittade ingen, visste inte vad jag ville ha men ingen av de lamporna de hade var som den jag hade tänkt mig :P
Fick istället köpt två lådor, som alltid är bra att ha , ahhah :P



Ska strax titta på det nya programmet Made in Sweden, premiär på TV4, idoljuryn som gör nått program eller nått verkar som att det kan vara ganska bra eller jag vet inte. Ska i alla fall ge den ett försök.

Imorron e det skola 08:10- 12:00
Först Historia
Sen samhäll
Sedan ska jag gå på engelskan i ca 30 min, ska sedan till odontologen :P
Ska vara där 12:40 , kommer nämligen att sätta in min räls imorron eller nästa fredag, det e bara att vänta och se ....
På kvällen blir det träning 18:30-20:00 med tjejorna <3

Till Ikea

Till Ikea nu med mamma, hon ska byta en sak och jag vill titta på ny lampa till fönstret.
Så nu bär det av till Ikea om jag kommer hem bra så får ni bildbevis om jag köper någonting.

Älskar dig <3

Har egentligen ingenting att skriva om men kan nog komma på någonting.
På rättskunskapen blev vi typ uttittade idag eftersom vi var typ de enda som haft läraren innan och han bara frågade oss massor me saker om det va rätt. Verkar som en otrolugt stel grupp men man kan ju alltid hoppas att det släpper.
PÅ matten började vi med PQ-formeln, sofia fatta vad glad jag e nu att du har förklarat den för mig innan fattade den nu mycket fortfare <333 Sen ingen svenska läraren va sjuk, franskan va lika tråkig som vanligt och naturkunskapen skulle vi prata om spjälkningssystemet som får mig att tänka på gårdagens kväll som ni ska få höra om :P

TRäningen var okej med mycket skott, kände av min korsrygg har nog åkt på en liten överansträngning i den sen cupen tror jag, hata ryggenn.. På vägen hem igår i alla fall så promenerade jag med älskade Sofia <3 Vi pratade om allt mellan himmel och jord men kom på något sät in på matspjälkningssytemet som vi lärde oss i femman som hon fortfarande kommer ihåg. Jag brukar komma ihåg sådana saker men nej, tror att de va för att vi hade en viss lärare men jag vet inte :P Sen så började vi prata om vad man irriterar sig på på tagna kort av på en själv. Och precis när jag gjorde en hemsk min, som att så här ser jag ut :P ahha, så går det förbi en lite halv snygg kille som stirrar helt sjukt på oss. Trött som jag var så började jag skratta som en galning. Men jag har alltid roligt med dig gumman <3

ÄLSKAR DIG SOFIA <3333



Nu ska jag äta och resten av kvällen ta det lugnt :)

Vad ska ni göra?

Träning

Träning snart, ska bli skönt men vi ska ha en ren skott träning.
e sur på en lärare efter skolan så jag tror jag ska ta ut min ilska på skotten :P ahha men jag ska inte skjuta sönder er Linnea och Natta det lovar jag :P
Fick köpt en boll idag, kostade hela 300 kronor.. Även pluggat lite franska men ska läsa lite mer på bussen de tio minuter jag åker till redbergsplatsen :P

Hoppas att ni har en underbar kväll.
Vad ska ni göra förresten??




John Blund är på väg fram

Nu är det snart sängen som gäller. Hade svårt för att somna igår tog ganska lång tid.. Kände av på lektionerna i skolan att jag inte hade sovit s¨å mycket.
Imorron blir det att gå upp 6:30, antingen tar jag spårvagnen eller så tar jag en skön promenad till korsvägen. Promenerade imorse, man kommer igång på morgonen när man gör det :P En anna bra grej med att bo typ mitt i stan :)

När går ni upp på vardagarna (skoldagarna) ?

Snart e The secret life of the American teenager slut, börjar bli bättre nu då den äntligen har kommit igång. 90210 var ganska bra idag, men ibland händer det lite för mycket. Men som en äkta såpa lover så måste jag ju erkänna att det e bäst när det händer så mcket saker som möjligt.

Imorron e det bara 2 lektioner, livskunskap och samhäll. Mellan de lektionerna e det håltimme.. Efter skolan ska jag träffa Linda och köpa mig en nya handboll, den andra har smulats sönder av klistret.
Sedan på kvällen e det dags för träning 18:30-20:00, vi ska ha mycket skott så det blir roligt och troligtvis ganska svettigt för målvakterna.

Hoppas på en inte för seg dag imorgon och en mysig tur med Linda på stan. Träningen brukar vara rolig när det e mycket skott och så får jag träffa min andra familj. Har börjat tänka laget som det eftersom man nästan träffar dem lika mycket som sin egen familj och så känner man alla innan och utantill <3 Älskar er tjejer <3

Bild från Holland Mars 08 (en minnesvärd resa):


12/1

Tjabba
Har vart 3 lektioner i skolan idag.
Först engelska där vi rättade en övning, gjorde en övning och läste i boken, har redan kommit in i min efter ca 10 sidor :P
Sen histori gick igenom en del oc h jag var förhållandevis aktiv, räckte upp handen lite och så :P
Sen lunch okej mat i bamba men det va väl inte den godaste någonsin.
Sista lektionen på schemat stod svenska där vi ska ha en redovisning om ett verk från renässansen som vi ficm reda på idag, jag och emma arbetar med Macbeth, blir nog en del jobbande via msn så att vi hinner bli färdiga i tid. Redovisningen ska vara på ca 10 min. Sen var det även bokprat och det kändes som att jag hade skrivit typ IG  analys eftersom typ alla andra hade skrivit 1½ sida, jag har skrivit knappt en...

Nu e jag hemma i alla fall och sitter och slappar vid tv:n. Ska försöka göra lite svenska och lite org & led, men jag får se vad jag orkar. Har ont i magen men försöker lösa det med att bara ta det lugnt.

Ikväll blir det 90210 och The secret life of the American Teenager



Vad är era planer för kvällen?

Om jag inte bloggar mer ikväll så är i alla fall planerana för imorron:

Börjar skolan 08:20 med livskunskap, sen håltimma från 9:30-12:00 eftersom vi inte har geografi längre hade tänkt att göra lite historia de 2 timmarna. Sen till sist samhäll, den andra halvan av klassen har naturkunskap men det har jag nästa vecka istället, då vi har varannan vecka. Efter skolan ska jag in till stan och träffa Linda. Vi behöver båda handbollar, jag behöver en ny då min andra håller på att smulas sönder av allt klister medan Linda behöver en eftersom hon inte har någon. Hon har precis kommit från Kortedala till oss, nu e hon äntligen fri som hon uttrycker det.


Kort helg

Varför e helgerna så otroligt korta?

Idag har jag tagit det lugnt, tränat träningen kändes ganska bra faktiskt, stod lite i mål och så kom det en boll som gick i stolpen och sen i ansiktet på mig, men jag har sluppit blåmärke. När jag kom hem gjorde jag intervjun till ledarskapet med mamma, behöver bara skriva färdigt sammanfattningen på den sen. Sedan gick jag in på datorn och ätit middag.

Nu tittar jag på A lot like love har sett den innan, och har för mig att den var lite si sådär. Får se hur länge jag tittar på den. Imorron e det ju i alla fall skola , haar tre lektioner så hoppas att dagen ändå blir okej :P
Ska lämna in svenska analys på sista lektionen imorron med :P

Annars förutom ledardskaps intrevjun har jag ännu ingen inlämning inplanerad de närmsta veckorna, men det lär la komma.


Har ni det körigt i skolan redan?
Mycket inplanerade prov/inlämningar?


Olika

Dagen idag var promenix med sofia i 2 timmar. Sedan ner och titta på match men innan det följde jag med Sofia in på klubbhuset, de var mkt folk där så vi hann bara se tre minuter av första halvlek men men. matchen slutade sedan 22-17 till torslanda.
Väl hemma gick jag iväg och köpte naturgodis, sedan sod jag ute i kylan och pratade i ca 30-45 min med olika människor.

Nu e jag trött så jag ska snart lägga mig.

Imorron blir det lite plugg och träna 14:00-16:00

Vad ska ni göra?

GODNATT ALLA SÖTA BLOGGLÄSARE <3

Dagens

Dagens outfit:

stor blå tröja
randiga jeans - lindex

Dagens låt: Jesse McCartney - Just go
Dagens skratt: "Har Obama vunnit valet?"
Dagens köp: klackskor, för halva rea priset :P
Dagens lycka: Fick inte IG på matte provet =D
Dagens tråkigaste: Franska lektionen
Dagens blogg: Jonas Larholms  (handbollsspelare)
Dagens fjortis: Syrran <3

Ha en fortsatt underbar kväll alla bloggläsare <33


Halva rea priset

Idag ja dagen har varit okejjj
Först franska tråkigt som vanligt, vidare till matte där vi fick tillbaka proven och jag fick inte IG , trodde verkligen att jag skulle få det :P Hittade till och med ett ställe där han hade missat ett halv poäng.
Sedan räknade vi ut med bussarna att vi inte hann med geografin. Så vi drog occ in till stan och åt, och jag köpte skor det var halva rea priset så jag fick dem för 99 kr:



Sedan vidare till studiebesök på volvo so  var intressant. Vi hittade inte dit först vi trodde att vi kommit med i netonnet reklamen :P hahha och vi var så rädda för några killar som liknade gangsters så vi frågade en gammal gubbe om vägen. Väl där inne gick min väska sönder, men 2 timmar senare var vi på väg hem. Minibuss var fordonet som min lärare körde och man bara satt och skrattade där en kille satt i bagageluckan och läraren diggade musiken där framme. Väl hemma tog jag det lugnt framför tv:n.

Just nu e det lets dance men jag orkar typ inte att kolla...
Vad gör ni?

Planerna för imorron blir promenad med sofia, sedan gemensamt med henne ner till valhalla där vi ska titta på när a-flickorna spelar match mot torslanda.

Vad är era planer för morgon dagen?

Ha en underbar kväll <3

Träna

Blir ett väldigt kort inlägg nu, jag måste byta om ska iväg och träna.
Skolan idag var okej, lite segt att gå upp klockan 6 direkt efter lovet då man har sovit till halv elva alla andra dagar :P
Det började med att jag drattade omkull på väg ner till tåget, väl i skolan var det först historia som var otroligt seg. Samhäll där vi bara diskuterade kriget i Gaza. Sen engelska där vi hade övning för nationella och fick välja böcker att läsa. På idrotten hade vi hinderbana med styrka, blev fem omgångar, som i styrka blev ca 9 straffomgångar (spricka upp och ner för läktaren), 50 situps och 50 armhävningar (alla på tårna, stolt e jag :P). Sedan en väldigt kort naturkunskap..
Nu sitter jag hemma och ska som sagt snart iväg och träna.

Vad ska ni hitta på ikväll?

Ska som sagt träna 18:30-20:00


Imorron gäller det igen

Jaa, imorron börjar skolan igen. Har saknat mycket människor så på så sätt så det okej. Men jag e fortfarande trött på några och skolan e ju aldrig roligt i och med att skolan = plugg.
Har till och med en inlämning imorron, som jag precis ändrade sista gången. Vi fick skriva 2 sidor, hahah jag skrev 2 sidor och 3 rader :P Så sen ska jag över till grannen och skriva ut den.

Vaknade idag vid halv elva, då jag gick upp och tittade på Verobica Mars som har gått typ 5 timmar om dagen 3 dagar i rad nu. Var sjukt seg, läst färdigt min bok inatt :P Så nu har jag läst alla Denise Rudberg böcker :P hahha så bra <3


Har även varit på gymmet idag, men all träningsvärk jag redan har så körde jag inte så hårt. Men jag tror jag ska iväg och gymma en gång i veckan med syrran, jag kommer aldrig iväg om jag inte går med någon annan :P

Nu sitter jag hemma igen, skolan imorron. Inte redo alls....
Men e man det någonsin när skolan börjar...

Ikväll blir det bara att ta det lugnt och inte tänka på att det e skola imorron..

Vad ska ni göra ikväll??


Orkar inte

Nyår blev hur mysigt som helst, har en del bilder och de är rena rama flum. Fick lite sockerrus ett tag, hahah låter roligt men det e sant :P Dagen efter var det inventering. Sedan har jag sovit och bara degat.
I lördags var jag med cecilia under dagen och senare på kvällen hälsade Ida och hennes familj på hemma hos oss, mysigt va det :)

Tygrikesnatta 09:

Den fjärde försökte jag göra allt jag kunde för att tagga inför tygrikesnatta.
När vi kom dit var det landskamp, sedan vid nio match mot Erika S lag (Hisingen), vann den matchen med 11-9, hörde att andra hisinge spelare snackade om mig på sidan om men hörde inte vad de sa det enda jag hörde var "Hon den sjuan.." typ.. 
 Andra matchen var mot tostared då vi spelade riktigt illa, den matchen förlorades.. Sedan var det dags för natta mat och att bara ta det lugnt innan sista gruppspels matchen, som skulle avgöra om vi kom till a eller b-slutspel. Den matchen spelade jag lite som tvåa i försvaret, det var faktiskt roligt men det gick ganska bra för mig också. Den matchen vann vi med 12-9 tror jag :P Vi slutade alltså som tvåa i gruppen.
A-semin skulle inte spelas förrän 4:40 så nästan hela laget gick in i baracken och vilade ett tag. Vi var ändå några som la occ och degade i mattorna mitt emellan planerna. I semin mötte vi Aranäs, Andrea's och Annies lag, de är bättre lag än oss och bevisade det. Vi förlorade matchen, jag satt på bänken de sista minutrarna då jag fick en 2min i trettonde minuten när jag tror att jag råkade göra ett halsgrep på Annie. Under matchen gjode vi 5 mål, varav 3 mål gjordes av mig.


Sammanfattning:
Gruppspelet:
Vinst mot Hisingen och Ale
Förlust mot Tostared
Slutade 2:a i gruppen
A-semi mot Aranäs, gjorde där 3 av 5 mål. Åkte ut.
Under cupen gjorde jag 7 mål och fick en 2min.
Bussresa hem, gick inte att sova i den guppiga bussen :P
Under cupen älskade folk att putta mig i korsryggen, så nu sitter jag med en go sträckning där&hellip;
Hade tur att Linda va ´med och hennes duktiga massagehänder. Det var något som min rygg va ganska glad över under natten :P <3
Bilden syftar på hur jag kände mig igår (måndag). Huvudvärk och öm i hela kroppen&hellip;
I skene var det snö och sjukt kaallttttt


Alla bilder från cupen finns på min bilddagbok, på dag 4 & 5 januari



Igår var dagen slapp, sov när jag kom hem och resten av dagen satt jag mer eller mindre bara framför tv:n.
Idag blev jag väckt av mamma halv tolv, då hon inte tyckte att jag skulle sova mer för att jag skulle kunna somna ikväll. Under dagen har jag tagit det lugnt, kännt av ännu mer sträckningar i hela kroppen och haft huvudvärk.. 

Imorron ska jag gymma med syrran, kanske fika med en kompis och kanske på promenad senare på eftermiddagen.
Sedan på torsdag börjar skolan igen och jag undrar hur stämningen kommer att vara mellan de jag umgås med, vill inte gå in på det här inne.

När börjar ni skolan igen?

RSS 2.0