John Blund är på väg fram

Nu är det snart sängen som gäller. Hade svårt för att somna igår tog ganska lång tid.. Kände av på lektionerna i skolan att jag inte hade sovit s¨å mycket.
Imorron blir det att gå upp 6:30, antingen tar jag spårvagnen eller så tar jag en skön promenad till korsvägen. Promenerade imorse, man kommer igång på morgonen när man gör det :P En anna bra grej med att bo typ mitt i stan :)

När går ni upp på vardagarna (skoldagarna) ?

Snart e The secret life of the American teenager slut, börjar bli bättre nu då den äntligen har kommit igång. 90210 var ganska bra idag, men ibland händer det lite för mycket. Men som en äkta såpa lover så måste jag ju erkänna att det e bäst när det händer så mcket saker som möjligt.

Imorron e det bara 2 lektioner, livskunskap och samhäll. Mellan de lektionerna e det håltimme.. Efter skolan ska jag träffa Linda och köpa mig en nya handboll, den andra har smulats sönder av klistret.
Sedan på kvällen e det dags för träning 18:30-20:00, vi ska ha mycket skott så det blir roligt och troligtvis ganska svettigt för målvakterna.

Hoppas på en inte för seg dag imorgon och en mysig tur med Linda på stan. Träningen brukar vara rolig när det e mycket skott och så får jag träffa min andra familj. Har börjat tänka laget som det eftersom man nästan träffar dem lika mycket som sin egen familj och så känner man alla innan och utantill <3 Älskar er tjejer <3

Bild från Holland Mars 08 (en minnesvärd resa):


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Om jag börjar 8:00 går jag upp 6:40

2009-01-13 @ 16:55:28
URL: http://mickansfilm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0