Drar mig tillbaka

Nu ska jag dra mig tillbaka från datorn vill ju inte bli som vilken dator nbörd som helst. Ska dra mig ner en våning och titta på film, det e enda inget roligt på tv. Men jag kommer nog kanske in och skriver imorron antingen i skolan eller mellan matten och träningen. Det beror på när jag har tillgång till en dator.

Godnattis och ha en underbar kväll :)

Default

Gruppen/killen som sjunger denna låt har underbar sång röst, eller vad säger ni?

Default - The memory will never die


Denna låt

Har gått runmt och nynnat på den här i några dagar nu. Kom även att tänka på den många gånger igår bland annat när Line gjorde om denna låten så att hon sjöng om sitt äpple, söta line :)

Kate Perry - I kissed a girl


seg dag...

Skolan idag har varit hur seg som helst, skönt när den äntligen tog slut. Gick från klocakn 10:00-15:20 ungefär, men man blir så lee av vädret. Som det stod i matten det är 25% chans att det blir regn imorron med. Men men nu ska jag in te parat om matte skulle gjort det lite tidigare varit duktig och tagit med den hem men såklart så har jag glömt miniräknaren i skolan. Kom hur som helst äntligen hem i regnet, mina stackars keds mådde inte så bra då. Hur blöta som helst och det kände som att jag gick med en flod i skorna.
Hemma blev det att börja med matte som jag skrev innan inte gick framåt, fortsatte med att laga ugnspannkaka till familjen. och nu sitter jag här på min brors dator medans han är iväg på golf i det underbara vädret. Borde ha vant mig vid detta väder som göteborgare, men nejdå.
Under franskan idag var det mycket skratt mellan Molin och Bäckner. Jag var övertyrött och jag tror att Anna var det med. Vi satt verkligen och skrattade hela tiden åt något som inte ens var roligt. Sista lektionen var även idag naturkunskap (kommer att vara det imorron med) och denna gången var det bara att svara på tt häfte. Och Anna hade märkt samma sak som mig att vår lärare är BRA att lyssna på. hahhahhahhah....

Imorron ska jag ta tåget till skolan på morgonen och får se vad jag tycker om det. Jag kan gå upp hela tio minuter senare än om jag hade tagit bussen, härligt :)
Börjar skolan 08:15 och slutar inte förrän 14:55. Då blir det hem, göra lite matte, äta och sedan sticka iväg ner på träningen nere på Katrinelund 18:30-20:00

Men för att återgå till denna dag. Mina kvällsplaner blir att sitta här ett tag till coh sedan ta mig ner för att sätta på en film tror jag och att försöka komma i säng ganska tidigt. Tror att jag ska titta på Honey men jag vet inte. Vad ska ni göra resten av kvällen?


A walk to remember

Så bra e filmen, såg den för flera veckor sedan. Men jag älskar fortfarande låten som lyfter filmen :

Mandy Moore - Only Hope

Ugly Betty

Snart dags för Ugly Betty klockan 20:00, nån mer som ska kolla på det?
Börjar inte skolan förrän 10:00 så jag kan sova imorron med. Sedan är det en del lektioner imorron som matte, franska, naturkunskap mm. Slutar skolan 15:35 tror jag :P
Det blir även som dagt Matrix tittande ikväll.

Men nu ska jag kolla upp exakt hur tågen går varje morgon, kan vara skönt att slippa bussen ibland :P


Naturkunskap

Skolan idag var otroligt seg det kändes som om dagen inte gick framåt. Dagen började med geografi i ca 1½ timme. Fick reda på att vi ska skriva ett 10 sidor långt arbete om Göteborg. Med bland annat bilder/kartor mm. Tror inte att det kommer att bli jätte svårt eftersom jag e göteborgare + att vi har ca 17 böcker hemma om just Göteborg. Pappa har ju bott i Göteborg hela sitt liv. Sedan blev det lunch innan det världens längsta bamba kö.. Efter lunch samhäll där det blev redovisning och det kändes som om jag bara rörde på händerna när jag stod där framme utan att prata, det kändes hemskt i alla fall. Sedan blev det gå igenom kursmålen och planeringen över året. De andra hade sådann tur efter denna lektion att de fick gå hem men jag som har kommit i den andra gruppen utan dem, fick ha rast i 35 min och sedan vidare till en naturkunskap lektion på 1½ timme. På naturkunskapen så labborerade vi och under hela lektionen så kände jag mig ganska ensam. Mina nadra kompisar hade gått hem och jag var kvar i skolan helt ensam.
Hemresan från skolan blev en full buss, men på brunnsparken mötte jag Anna(tidigare böskoleelev går i 3:an på Hulebäck) så jag pratade med henne hela vägen hem med den andra bussen.
Har även bestämt mig för att kolla upp hur tågen går på morgonarna. Det tar 10 min och jag behöver bara gå hemifrån ca 15 min innan tåget går, så jag kan kanske få chansen att sova lite längre + att jag missar överfulla bussar.

Nu vill min bror ha tillbaka sin dator, men ska kanske blogga senare ikväll. Det blir ingen träning för mig ikväll då jag fortfarande är förkyld efter helgen, har även en bitande huvudvärk hela tiden. Kan vara bra att vila så att jag klarar av cupen i helgen där jag redan nu kan säga att vi kommer att bli utklassade i gruppen. I gruppen har vi:
Aranäs: där spelar Andrea, Annie och Kim
Kroppskultur: Ida
Hisingen: halva mikkans klass, tydligen jätte duktigt lag.
Vi kan ju ha en chans i slutspelet om det ens blir något spel för juniorerna i helgen. Det beror på hur många som kan spela.

Uppdaterar kanske senare ikväll. Ska kolla på Matrix klockan nio hade jag tänkt men jag hinner kanske innan det. Har sovmorgon imorron så även då kanske det blir en uppdatering.

Gratis sms

Godmorron alla
igår blev det inte så mycket kriva av då det kändes som det enda jag gjorde var att snora. Men jag fick ändå gjort en del igår :P Fick fyllt på mobilen med 300 :-, så att jag nu även har 3000 gratis sms i 30 dagar så skicka gärna massor med sms till mig :P
Idag har jag än så länge duschat och sitter nu och äter frukost. Det är sovmorron idag så jag börjar inte förrän 9:50 med geografi. Har ingen aning om när jag slutar, det beror på om jag har naturkunsap eller ej?
Har även träning idag, men vet inte om jag ska gå i och med att min förkylning e så färsk fortfarande.

Ha en underbar dag <3

Saknar redan <3

Hemma

Hemma från Lysekil igår då.
Dagen idag har varit otroligt seg, vaknade imorse oh märkte att jag hade blivit förkyld. Hosta, nyser och pratar konstigt jobbiggt.... Hatar att vara det + att jag har ont i hela kroppen.
Helgen var underbar :) Bilder kommer när alla har skickat sina :P
Skolan idag var okej, fick nästan ett utbrott mot en i klassen då personen bara var kaxig och sa emot mig. Annars blev de andra lektionerna ganska okej, svenskan blev rolig då jag, emelie, annika och dejana skulle göra bilder över livets moment :P

Orkar inte skriva mer, ont i huvudet har jag. Ska strax fylla på mobilen så snart skickar jag gratis sms i en månad :)
Ska även ner och hämta pengar så att jag kan betala av skuldn till mamma, min lön kom ju idag så nu ska skulder betalas av. Emelie ska få sina 16 kr imorron :)

Även träning imorron, har en lite halvsvullen vänster överarm då alla har gått på samma arm i försvaret, men det ska nog gå bra :P

Saknar klassresan i nian <3

Felix, Lina, Klara, Ellen & Jag

hahahh

Snart iväg, lite resfeber har jag :P

Dagens hetingar, jag och min syster


Lysekil idag - nu i skolan

Sitter nu i skolan och väntar på att den sista lektionen ska börja, geografi :P. Hoppas att det blir en slapp lektion med bar massor med utdelningar av böcker, jag har glömt mitt bibliotekskort hemma men men :P
Under dagen så startade skolan 10:35 med matte lektion i ca 30 min, där vi fick planering, fick reda på att två i klassen har bytt skola och fick matte böcker. Har även haft ca 2 timmar rast där det blev samhällsanalys med nina, line, olivia och emelie <3 (http://emeliecederstrom.webblogg.se)
Det var idag pastasallad i bamba, som smakade sådär så sedan bar det av till coop där jag köpte baguetter (en ljus och en grov) och Em köpte godis, gotti gott gott :D

Ikväll bär det av till Lysekil med laget, men innan de ska jag hem, träffa Mikkan för att köpa naturgodis, vatten mm. Sedan blir det ner till nisse för att träffa alla <3 Ska bli helt underbart i helgen :P Plus att det blir provning av träningskläder, träningsoverall och matchställ ikväll :P Ni får ett kort på kläderna när jag kommer tillbaka.

Men nu ska jag försöka vara social eller rättare sagt kolla bilddagboken och bara ta det lugnt med den söta tjejen(Emelie) bredvid mig innan geografin börjar .

Skolan

Sitter nu i skolan, brevid Emelie (http://emeliecederstrom.webblogg.se) och Sabina. Vi väntar på att sista lektionen i naturkunskap ska börja. Slutar sedan 14:55 då det blir ner till stan och köpa fritidskort. Vidare hem sedan för att packa och fixa lite grejer inför skolan.
Imorron e det ingen franska eller indval. så jag går från 9.35-13.40 eller nått :P
Åker sedan till Lysekil på kvällen <3

Träning

Under gårdagens träning blev det backträning, lite löpning och styrketräning. Använde mina nya skor och ä verkligen nöjd med dem, då träningen kändes ganska bra igår :) Det är även träning idag 20:00-21:30 i D-hallen.
Våra träningstider under året nu kommer att vara (ett tag i alla fall):

Tisdagar: 20:00-21:30, D-hallen i Rosendalshallen
Torsdagar: 18:30-20:00, Katrinelundsgymnasiet
Lördagar: 12:30-14:00

Imorron blir det Hulesärken på skolan, min klass ska vara temat Uteliggare
Alla klasser 1:an och 2:an har varsitt tema, under dagen tävlar man i olika stationer som treorna har ordnat till oss. Förra året vann min klass pris för bästa utstyrsel.

Hoppas att vi lyckas bättre på stationerna i år, men nu har vi ju varit en klass i ett år så nu känner alla varandra på ett bättre sätt.

Som sagt denna veckans upplägg då jag inte tror att jag kommer kunna uppdatera mer är:

Idag: Träning 20:00-21:30
Imorron: Jobba på Ullevi, under landskampen Sverige vs Frankrike
Torsdag:  Packa inför träningslägret
Fredag - Söndag: Träningsläger i Lysekil

Detta är såklart förutom skolan
Träffade idag en kompis jag inte sett på två år, har saknat henne <3 Hon gick på ett annat gymnasium förra året, men skulle ha en prövo vecka nu på Hulebäck denna vecka.

Jag är nu även GKIK:are istället för RIK:are

RIP. RIK 2000-2008

 
Namn:                                  Född:     Från:                             Till:        Datum:
Molin, Malin Gunnel1991Redbergslids IKGKIK2008-07-21

Trött

Som jag kanske berättade innan har jag nog sovit ca 4-5 timmar i natt. Har nu stora påsar under ögonen , men har bestämt mig för att jag ska titta på Tyst Vittne och sedan dra mig tillbaka.
Sen jag kom hem f¨rån Emelie har jag tittat på två olika filmer Wedding planner och Honey. Har även tittat på Robin Hood, dagens snygging en en gång Jonas Armstrong


Jag har även pratat i telefon, ätit mm. Bara försökt att ta det lugnt och att hålla glasögonen på om någon kommer och ringer på så att jag slipper visa mina påsar under ögonen.

Imorron blir det skolstart 13:00, sedan upp till Kallebäck för att lämna uppgifter till bemanningen och senare på kvällen löpträning 18:00, ska då inviga mina nya skor :P

Hoppas att ni alla har haft en lika rolig helg som jag har och säger till alla som börjar skolan imorron att det bara är ca 10 veckor kvar till det första lovet, novemberlovet v.44

:D

Underbar kväll igår, emelie och jag var nog de enda om var pigga nog att titta på hela filmen. Har själv inga bilder från middagen men de kan ses på http://regalemma.blogg.se

Imorron börjar skolan och jag får hoppas att jag slipper ett år med skoltrötthet, i och med att jag inte var det förra året. Jag lägger ut mitt schema här imorron så att ni får se :P

Denna film gör mig jätte glad:


Middag

Ikväll blir det middag hos Emelie och Anna för att fira deras födelsedagar, detta passar perfekt inför skolan så att man hinner träffa kompisarna i klassen innan man börjar :P Detta låter konstigt men jag hatar att inte ha träffat folk någonting innan skolan börjar, då det oftast känns som om det blir jätte konstig stämning då man inte har setts på ca 2½ månad.

Hinner även träffa Olivia innan skolan på måndag då vi ska åka tillsammans :P Även detta låter barnsligt men hatar att åka själv första dagen :P Nån som känner likadant?

Ni får bilder från middagen om några dagar, har själv inte någon kamera kvar men jag hoppas att andra tar bilder som de vill dela med sig av :P

Vad ska ni hitta på ikväll?

Möten

Stan idag där jag träffade den underbara Mikkan <3, som jag har saknat under den veckan vi inte har träffats <3
Där köpte jag en almanacka, som verkligen kommer att behövas under tvåan som sägs bli dubbelt så jobbig som ettan.

Under tiden på stan träffade jag även:

Ida och Maria (gamla klassen) på bussen
Linus och Johanna (från nya klasseen)
Linnea <3

+
att jag såg en del "kändisar"

Alan Svensson (pappan i Svensson Svensson)
Maya Rung (Liv i Andra Avenyn)

Idag har jag även möblerat om och städat rummet, rensat byrån och garderoben
Har nu precis pratat i telefon med Emelie och Sabina <3 , ska träffa dem imorron :) har inte träffat dem sedan nationaldagen (efter emelies middag samma dag som skolavslutningen :P)
Tittar nu även på Smallville och Sen blir det Flash gordon :D

Dagens snygging Tom Welling


Sista torsdagen

Ni förstår kanske direkt vad jag menar, börjar skolan på måndag. Så det är sista torsdagen på sommarlovet.
Tittar just nu på filmen Honey, tänker inte säga så mycket men besök gärna min kompis sida där hon skrev om den för några veckor sedan http://regalemma.blogg.se
Snart blir det att titta på Ghost Whisperer, så ni kanske förstår att dagens snygging en en gång blir David Conrad
Vad tycker ni om honom? Snygg? Ful?


Bortglömd?

Hur kan jag känna mig bortglömd, även om jag har många väldigt underbara vänner. Känner jag mig i vissa stunder bortglömd.

För att glömma det deprimerande så:

Saknar jag alla på jobbet boende + personal
Saknar att åka dit varje morgon efter frukosten
Varit på ullared
Vart förbi Freeport och köpt löparskor
Längtar till lägret i Lysekil, längtar efter alla i laget <3
Hoppas att middagen på lördag blur rolig, har bara träffat Emma sen skolan slutade
Saknar jag redan Andrea <3 , vi lämnade av henne igår kväll efter tre underbara dagar på landet och saknar henne redan <3

Du är bästaste bästa vännen <3<3<3


Societetskärringarna

hahhah, nu har jag jobbat färdigt för i sommar.
Har nog även fixat mig ett extrajobb och kanske till och med ett sommarjobb inför nästa sommar.
Idag var alltså sista dagen på jobbet, fick ett jätte snyggt silverhalsband av en på jobbet :) Tack så jätte mycket agneta, jag kan inte tacka dig nog :) När jag gick därifrån idag var det in på avdelningarna och säga hejdå. Och jag var ganska kramsjuk det med, kramade några av de små gulliga boenden som juag tagit hand om med. En sa till och med att hon skulle sakna mig <3 Jag kommer att sakna det och såklart kommer jag att sakna den andra societetskärringen som är en boende. vI har blivit kallade societetskärringarna från örgryte :P
Kommer sakna stället, men ska tillbaka om några veckor då jag ska lämna uppgifter och visa mig för bemanningen och planerar även då att hälsa på uppe på avdelningen <3

Kommande vecka nu så blir det flatön med familjen frn och med ikväll - söndag. Söndag fyller frmor 84 år så det blir nog sjuntorp över dagen. Sedan nästa vecka måndag-fredag blir det tjörn <3 Förhoppningsvis så kommer även älskade andrea dit ut och underhåller mig :P Saknar dig snygging <3

Landet i helgen med Mikkan <3

Nu är en till vecka avklarad, färdig efter vecka 3 på jobbet och det innebär att det bara är en vecka kvar. Och har nog troligtvis fixat mig ett jobb på stället, ett extra jobb där de ringer då de behöver hjälp. Just nu verkar de verkligen ha brist på folk så jag hoppas verkligen att jag blir ringd så att jag får lite extra pengar under vissa månader.

Imorron blir det landet med den underbara Mikkan <3 Ska bli underbart roligt att vara där ute två helt underbara dagar med henne. Vi åker imorron förmiddag och kommer hem på söndag kväll.
Under helgen blir det skratt, bad , springa :P och att bara ta det lugnt tillsammans <3 Älskar att vara ute på Tjörn <3

Saknar dig Kajsa, jag vill ju torka bajs tillsammans med dig. Skratta åt det jobbiga med dig mm...

Säger mycket Good elli good nu så klaga gärna på mig :P 

RSS 2.0