Träning

Träna snart, är egentligen inte sugen på att träna. Men jag längtar efter att träffa alla, ca 3 veckor sedan snart <3


Kyrkesund

Nu kommer bilder som jag har tagit från blandade dagar under mina två veckor på Tjörn <3 En del av bilderna får kommentarer av mig andra inte :P

 Från kyrkesunds bryggan bild på Härön
Kyrkesunds bryggan
Linneviken
Kyrkesund - backen ner
Kyrkesund - backen upp
Linneviken
Linneviken

hittade denna hemma i stugan, så sann :P
Bästa hunden, och hoppa kan hon <3
Titta bara <3






Tjörn bild

Annan bild tjörn, när jag skulle försöka fixa in bilden på datorn. Bilden e gammal, men jag försökte få in den på datorn för ca 1 år sedan :P


Tjörn

Ikväll runt tio tiden så drar jag iväg till tjörn, som ni vet om ni läste mitt tidigare inlägg ska vara där i två veckor. Gårdagens kväll spenderades i Scandinavium med mormor och stina tittandes på musikalen Singin'in the rain, den e verkligen värd att se. Såg filmen idag som vi har hemmaoch musikalen e mycket bättre. La även märke till att han som spelar Cosmo i filmen liknar en kille  på landet både i utseende och personlighet. Vi vår la se om du har förändrats nu Alex. Volleyboll denna sommaren på kolonin e ju bara ett måste.
Ska även försöka att springa minst två gånger i veckan då jag hittade en runda förra året på ca 5 km. Mp3:n är nu laddad me bra musik för att kunna springa ensam. Denna sommaren ska jag försöka att hålla min kondition, vi får la se hur det kommer att gå :P
På Tjörn bor vi i närheten av ett samhälle som heter Kyrkesund :P För er som undrar. Hoppas att den söta tjejen 8 km ifrån mig kommer att vara på landet, så får jag ju träning när jag cycklar till henne :P

Bild med mig i huset på Tjörn:
 Bilden är från 2005

Se nu till att ha en underbar sommar <3
Jag kan som jag sa i tidigare inlägg nås på mobilen hela sommaren <3

Pussar

M.Molin


Sommarlov solen e så skön

Tjenare alla sommarlovs människor
Eller rättare sagt jag hoppas att alla har fått sommarlov nu. Har redan för att vänja mig inför sommaren börjat undvika datorn, men kände att det kunde vara bra att uppdatera bloggen nu när jag ändå hade lite tid. Det har hänt lite grejer men inte jätte mycket.
Det som har hänt är (kortfatttat):
Jag har fått Sommarlov, förra torsdagen den 5 Juni
Jag har bränt mig ordentligt på ryggen
Jag har badat
Vart på skolavlsutnig på gamla skolan
Ätit glass på lejonet & björnen
Träffat hundvalpar
Tagit det lugnt

Ikväll skall jag iväg till Skandinavium och titta på musikalen Sing'in in the rain, med min mormor och lilla syster. Ser verkligen framemot kvällen.
Min planering för sommaren ser ut så här än så länge (det e vecka 24 nu :P):

v.25-26 Tjörn
v.27 Hemma för att titta på Partille Cup, tror jag :P
v.28 Sjuntorp, tror jag ;P
v. 29-33 Jobba på Kallebäcks ålderdomshem
Slutet av v 33 Flatön me familjen

Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra :P Börjar ju skolan redan den 18 augusti...

Ha ett underbart somarlov alla, och hoppas att om ni vill ha tag på mig så når ni mig på min mobil hela sommaren :P

Många sommar pussar

M.Molin

NEEEJJJJJJJJ

FFFFFFAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNN JJJJJJJÄÄÄÄÄÄVVVVVLLLLAAAA SSSSSSHHHHHHIIIIIIITTTTT JJJJJÄÄÄÄÄÄÄÄVVVVVVVVLLLLLLLLAAAAAAAAARRRRRRRRR

OS DRÖMMEN ÄR BORTA...............


Halvlek


Sverige - Island
    13       -   13


Nationalsången

Du gamla, du fria

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.



Mormor 80 år

Vi vill bara tillägga att du är en jätte bra mormor/farmor också <3

Satt nyss och sjöng lite Sing Star för att värma upp rösten innan matchen börjar, hahah. Men som ni alla handbolls-/idrottsfantaster vet så är det sista matchen i OS-kvalet ikväll. Sverige spelar mot Island, och matchen kommer att bli jämn det såg man redan då lagen möttes i EM. Det slutade med att Sverieg vann och så hoppas jag att det slutar idag också. Det har som ni kanske vet varit OS-kval hela helgen, jag tittade på matchen i fredags men inte igår då jag gjorde lite andra saker som jag hade tänkt berätta om. Helgen var underbar så det krävs en summering:

I fredags var det skola, först skulle vi städa skåpen och sedan så var det lunch. Efter lunchen var det några som gick hemåt (i och med att deras spanska lektion ca 2 timmar senare var inställd), men Anna och jag var kvar. Vi var först och köpte varsin Callippo på coop. På tillbaka vägen så smälte både jag och Anna inombords då vi ser två killar komma gående från idrottsplatsen på vår vänstra sida i bar överkropp, och de både hade väldigt muskulös överkropp, jag tror inte att jag behöver säga mer :P. Sen träffade vi Lisa som var en av dem som inte pallade gå på franskan, Nina som var en av dem som skulle stanna kvar till franska lektionen skickar mig ett SMS och säger att hon inte kommer heller. Anna ändrar sig hon med , så jag satt ensam i skolan i ca 2 timmar och pluggade historia innan franskan började. På franskan så var det bara lite fika och en tävling, Hanna vann :)
Efter skolan var det direkt till centralen för att träffa mamma, vi åkte då ut en liten sväng till Lerum på studentmottagning, men studenten hann ej komma innan vi var tvungna att bege oss igen för att hämta kusin, morbror och moster från Piteå på Landvetter. När vi sedan kom hem så åt vi räkor, tittade på film och väntade på att de andra släktingarna skulle komma. Runt nästan tio tiden kom våra kusiner från Nacka, följt av en annna kusin från stockholm och en från linköping. Kvällen blev prat och sedan flyttade jag, Johan, Calle, Krille och Mattias över till grannarna där vi skulle sova.
 
Lördags morgonen gick vi upp halvåtta för att överaska mormor hemma hos henne halv nio. Min mormor fyllde närmare bestämt 80 år igår, hon va ganska överraskad av alla 19 personer som kom in i hennes sovrum igår morse. Det flev frukost som bestod av kaffe och smörgåstårta. Och sedan vidare hem till oss igen, väl hemma fixade man iordning sig. När klockan var runt kvart i elva kom en till kusin och hennes fästman från Malmö med tåget. Så då blev det lite kubb tävlingar, korv ätande, sing star och pratande. När klockan började närma sig kvällen i värmen var det dags för skålning med champagne för 80-åringen. Kvällen följdes av buffé, talande av mammas syskon och fortsatt pratande. Sedan runt halv ett ett tiden begav vi oss fem som sov där kvällen innan och karin & hennes fästman William över till grannarna igen.
Idag vaknade jag runt nio halv tio då vi begav oss över till oss igen. Då hade Krille på morgonen redaan åkt med bussen då han skulle flytta hemma i Linköping denna dag. Det blev frukost och sedan var det fix igen för att åka hem till mormor på lunch. Denna dag var det även min och mormors namnsdag så det va lite grattande. Hemma hos mormor åt vi en jätte god fisksoppa och tårta, med det blev det massor av pratande. Senare var det dags för alla utom Pite borna att åka hem till sig. Vi var dem som sist lämnade mormors lägenhet efter alla ca 15 personer.
Väl hemma satte jag igång med pluggande på historia inför ett kompletrerings prov (för att få VG i historia) på tisdag.
Och nu sitter jag här nere :P Ska om ca 5 minuter titta på handbollen.

Detta var lite kortfattat av vad som har hänt de senaste dagarna.

Imorron e det dags för Frilufsdag i Skatås :) Vi ska gå/springa 5 km och sedan lite aktiviteter. + träning på kvällen med tjejerna :)
Tisdag blir det bara provetoch träning på kvällen
Onsdag ledig , då jag ska på informationsmöte inför mitt jobb i sommar.
Torsdag skolavlsutning och middag + sova över hos Emelie <3

Sätt er nu alla framför tv:n och titta på handbollen.

HEJA SVERIGE :D



Pussar

M.Molin


RSS 2.0