Ghost Whisperer

Ja nu har man ätit, väntar på att mamma ska komma hem, och att tv programmet ska börja. Väntar närmare bestämt på att Ghost Whisperer ska börja, plus att det får blu två snyggingar idag. Huvudrollens man i Ghost Whisperer e jätte snygg anser jag :P Ska ni titta på programmet?
Sedan blir det att gå och lägga sig för att orka gå upp 6:00, för att börja jobba 07:30-16:00

Dagens andra snygging:

David Conrad


Ikväll?

Tjena igen :P
Vad ska ni alla hitta på ikväll?
Jag hade t'änkt att göra som nästan alla andra kvällar denna veckan att ta det lugnt och bara sitta och slappa vid tv:n. Ikväll kommer mina syskon, mamma och hund hem. Har inte träffat dem på lite mer än 1½ vecka. hahha, har längtat mest efter hunden :P

I alla fall jobbet idag kändes segare oh jobbigare då jag blev insatt på en avdelning där det kändes som om allt skulle göras samtidigt, alla skulle upp samtidigt och äta frukost samidigt mm. Har även pratat med chefen om extra jobb på helgern efter att min period är slut, så jag får la se vad hon säger. Som jag kanske har sagt innan så har några i den ordinarie personalen lovordat mig lite :P Det ända jag kan göra är att tacka :)
Imorron blir det sista dagen på jobbet för denna veckan.. På kvällen imorron ska hela familjen åka upp till min systers kompis familj, till något ställe där de har hyrt ett hus och vara där hela lördagen. Lördag kväll åker vi till sjuntorp och sedan åker jag och pappa därifrån på söndag kväll.
Vad ska ni göra i helgen?

Eragon

Sitter just nu efter en arbetsdag och tittar på Eragon. Orkar inte vara ute det är alldeles fr varmt :P
Huvudpersonen i Eragon är dagens snygging:

Ed Speelers


Designen

Som ni kanske ser har jag ändat lite i designen idag.
Om någon vet så skulle jag vilja veta hur man lägger en heltäckande bild som täcker bakgrunden, inläggen, menyn . Som ni kanske ser så har jag försökt göra det men har ändå fått med en vit ram, som jag helst inte vill ha kvar.

Så om någon vet så säg det gärna :)

Hur jag har lärt mig att ändra det jag har gjort så har jag använt mig av http://designadinblogg.se



Beröm

Idag har jag som ni kanske vet jobbat från 08:00-16:30 då dagen började med att folk glodde när jag kom cyklande i träningsshorts, randiga strumpor och fliströja när det var ca 14-15 grader ute. Men när jag väl kom fram till jobbet blev det att byta till det lite varmare jeans och t-shirt o att börja jobba såklart.
Under dagen har jag:
Höjt rösten
Prövat mitt tålamod
Skrattat mycket
Idag fick jag även beröm av att jag är så duktig enligt några ordinarie och de frågade om jag hade tänkt söka extraarbete där, det jag svarade var att jag tror att jag ska göra det. Nu känns det positivare om jag vet att de gillar mig och att de tycker att jag gör ett bra jobb.
Sedan när klockan blev halv fem hade jag ett jobb att slutföra så jag gick inte därifrån förrän ca 10 min senare. Det blev en ganska skön cykeltur hem.

Nu har jag precis ätit och sitter och tittar på film, som ni kanske förstår så sitter jag md datorn i knäet (pappas dator närmare bestämt). Ville inte sätta mig på min för då kommer jag sitta på msn och bli fast där i flera timmar (denna datorn har inget msn :P)

Ändrade även idag mina arbetstider i och med att de behöver mr hjälp på morgonen än i slutet v dagen, eftersom det knappt är något att göra efter lunch. Så nu mera ska jag jobba 07:30-16:00, har ändå inga problem att gå upp på morgonen så en kvart spelar inte å stor roll i och med väckningstid.

Snygg

Skulle varit söndagens snygging men han får bli dagens.

Jonas Armstrong - spelar Robin Hood i tv-serien Robin Hood


Max Raabe

Min pappa lyssnade i lördags morse på denna killen hemma. Senare var jag och Lisa inne och lyssnade på honom igen. Han kan man säga förstör låtarna. otroligt rolig. Hoppas att ni gillar honom och att ni skrattar lika mycket som vi gjorde


Vad Tycks?

Pussar
 
M.Molin

Underbar helg

Nu hemma efter en helt underbar helg med underbaraste Lisa. Igår var vi på stan Lisa köpte en super gullig kläning och jag köpte en kjol. Vi tog mycket foton med våra nya kläder idag som snart kommer att komma upp här på bloggen.

Ikväll ska jag vara med Klara <3 som jag inte har träffat på hur länge som helst. Hon ska troligtvis komma hit. Ska även försöka att gå och lägga mig så att jag känner mig utvilad. Inatt sov jag lite mer än 10 timmar så jag är utvilad nu, men imorron blir det att gå upp klockan 6:15, då jag ska joba imorron från 8:00-16:30

Hoppas att ni har haft en underbar helg <3

Pussar

M.Molin

Snart <3

Snart träffa Lisa <3 Hon är just nu på bio ska ner och möta henne efter att hon har ringt till mig :P
Kvällen har flytit på med mat och lite film (X-men). Har även pratat med min syster i telefon som jag inte har träfat sen i söndags och även pratat med mamma.
Min mamma, syster, tvillingbror och hund är på landet, medans jag och pappa är hemma i stan och jobbar. Men pengar är alltid bra att ha :)
Berättade jag tidigare att min kollega Erika bakade hur god banankaka som helst på jobbet idag, som fick bli en liten avslutning på min första jobb vecka. Slutade nämligen precis efteråt och skulle cykla hem.
Cykelvägen till jobbet i morse gick bra, men när jag hade kommit till skårsplatsen började det dugga och när jag sedan stod i cykelskjulet på jobbet så började det att ösregna. Så jag klarade mig undan regnet förhållandevis.

Se nu till att njuta av helgen alla ni som jobbar och
Ni andra ska bara se till att njuta av både sommaren och ledigheten <3

Pussar

M.Molin

Jobb flört?

Hhahah Kajsa du e bäst.
Han står och flörtar med Malin, han drog sig kvar
Enligt underbara och söta Kajsa så flörtar J på Hagen med mig :P
Vi skulle ju på disko ihop :P
Hahhaha har knappt sagt något till honom, han är ju en av de tre killar som jobbar där uppe. De andra e roliga och så och han e bara tyst. Men kajsa vi får la få honom att prata lite, fortsätta luncha på Hagen eller vad säger du? :P

Hahahhahhahha men det är ju fredags flört i P3 så man kanske hahhahhaha..... Dålig humor jag har, ja vet men jag kan skylla på att jag har smittats av det jag arbetar med oh att jag sover för lite :P

Pussar

M.Molin

Första jobb veckan avklarad

Nu är första veckan avklarad, det känns som om jag har varit där i flera veckor. Men jag trivs jätte bra med både personalen och de "antika" männsikorna som min syster kallar dem. Efter arbetsdagarna e jag hur seg som helst, orkar knappt göra någonting. Jag tror att det kommer att bättra sig inför den kommande veckan då jag har kommit mer i fas.

Denna helgen ska jag umgås med sötnosen Lisa. Har inte träffat henne på jätte långe så det ska bli roligt.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, Lisa kommer hit lite senare för att sova här och sedan ska jag sova hos henne imorron<3

Hoppas att ni alla får en underbar helg <3

Pussar

M.Molin

Test

Jag har blivit utmanad av Moa
Regler:
Svara på frågorna om dig själv.
I slutet av inlägget ger du den vidare till 5 andra bloggare.
Och sedan skriver du en kommentar hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.
1. Vad gjorde du för 10 år sen?

» Gick på Böskolan
» Tyckte att skolan var rolig 

2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag?
» Fixa matlåda inför morgondagen
» Dricka äcklgt te för att lindra halsen
» Prata i telefon
» Vila upp mig inför morgonens jobb
» Ta det lugnt

3. Godis jag gillar
» Choklad <3
»  Glass <3
» Sura godisar 


4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär
» Köpa egen tv
» Skaffa lägenhet
» Skaffa ett landställe på Tjörn <3


5.  Städer/orter som jag bott i
» Göteborg <3


Godnatt

Imorron e det jobb igen som gäller 8:00-16:30, men efter jobbet ska jag träffa snyggingen som jag har längtat efter jätte mycket. Hon ska komma och möta mig vid sankt sigfrids plan. Vet inte om jag ska cykla eller ta bussen imorron, jag får se lite beroende på väder och ork.
Igår kväll hade jag svårt att somna så det passade perfekt att morden i midsomer var ett dåligt avsnitt idag så man känner inte riktigt något krav att titta på det. Så nu ska jag ta fram kläder inför jobbet imorron och sedan lägga mig i sängen och läsa min bok.

Har inte riktigt varit på humör denna eftermiddag då jag är ordentligt trött från jobbet idag + för lite sömn. Så jag kan babbla på om oviktiga saker, men det förra inlägget jag skrev är ett som jag ofta kommer att tänka på. Och speciellt under lov då jag känner av det som mest.

Citering av bibelns Gyllene regel: "Man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad"

Det var allt för mig idag

GODNATT :)


Ett enkelt samtal

Vad är ett samtal eller en konversation?
Det är något som antingen kan värma eller kyla ner en persons insida
Det är något som kan innehålla skratt eller gråt
Men oftast är ett samtal/konversation något som vi alla människor på jorden behöver ha ibland.
Även om de ibland inte är positiva.
Det måste inte ens vara ett samtal/konversation med ett mötande utan det kan även betyda något eller ej genom ett enkelt sms/telefonsamtal


Under tiden jag har jobbat de senaste dagarna och nästan ända sen början av juli så känns det som om alla tror att mitt liv består av arbete. Jag har arbetat lite på Ullevi närmare bestämt 3 dagar och har nu börjat jobba på  Kallebäcks ålderdomshem från 08:00-16:30, men efter det kan jag träffa folk, jag kan nås via telefon mm. Det känns som om folk bara antar att jag ska ringa DEM hela tiden. Men vissa människor har jag börjat låta kontakta mig för att hoppas att de inser att inte alltid jag ska ringa. Jag vill ha ett svar på konversationen jag försöker lägga.
Bara för att de är sommar försvinner jag inte, jag är antingen på landet, hemma eller på jobbet. Men jag har en ganska NY uppfinning för er flesta som heter MOBILTELEFON med mig överallt.
Jag menar inte att alla ska kontakta mig nu, jag menar bara att jag vill att ni ska veta att jag fortfarande finns kvar bakom jobbet/landet/hemmet. Jag finns kvar så länge jag lever.

Pussar från en otroligt (just nu) seg arbetande feriearbetare

Tuck Everlasting

Har nu kommit hem från landet för att jobba på vardagarna fyyra veckor fram över på Kallebäcks ålderdomshem.
Men jag ska även dra upp en snygging till er alla där ute. Såg filmen Tuck Everlasting igår, visades på 4:an. Jag grät i slutet av den men där var det i alla fall med en kille som jag tyckte var jätte söt, snygg vet jag inte, men otroligt söt.

Jonathan Jackson


Under jobbet på Ullevi i måndags träffade jag bland annat min gamla tränare i handbollen Jessica, Tobias Hysén (snygging), Henrik Larsson :) och massor med andra trevliga spelare som verkligen åt som hästar. Inte jätte roligt i månags men det flöt ändå på. Vad jag vet just nu blir det jobb på Ullevi den 20 Augusti då det är landskamp mellan Sverige och Frankrike. Hoppas såklart att spelarna äter där uppe sen så att man får träffa alla snyggingar i dt svenska landslaget, vem vet det kanske finns någon snygging i det franskan med :P

Ha det underbart i det konstiga vädret, det e konstigt väder i Götet i alla fall :P

Pussar

M.Molin

Ullevi

Jobbade på ullevi bruce springsten konserten både fredag och lördag, dagarna var roliga med mycket skratt och roliga människor. Lördagens arbete blev mer springa in och ut ur köket för att hämta mat och vara roade av alla VIP gäster på andra våningen, bland annat Lasse Kroner och Ingvar Oldsberg. Fredagens kväll blev inte alls sen, vi checkade ut  23:15. Men dagen därefter blev det, vi var fyra stycken som skulle erbjuda oss att stanna och såklart erbjuder sig pappa så vi blev kvar. Jag ställde mig inne i köket för att hjälpa den ensamma diskaren, då jag torkade gafflar och knivar i ca 1 timme. Sen blev det städning av köket och vi begav oss inte därifrån förrän 03:00 och då svävade mina fötter av värk, hade svårt att somna när jag kom hem då jag hade så ont i fötterna.

Söndagen och denna morgon spenderades hos Andrea <3 där vi tittade på en film som jag satt och grät till "A Walk To Remember", underbar film. Och "Raice your voice" som jag har sett innan men som alltid är lika underbar. Vi tränade även lite styrketräning, rev bort golv i hennes nya rum mm. Denna dag hos henne blev kort(alltså denna förmiddag) då vi inte vaknade förrän omkring elva, jag behövde vara hemma till ett för att kolla upp busstider till landet imorron, ska till min farmors land i Sjuntorp imorron där mina syskon redan är. Ska även putsa skor för ikväll blir det jobb igen på matchen mellan IFK - Helsingborg

Hoppas att ni alla har ett bra sommarlov, det har i alla fall jag :)

Pussar

M.Molin

Jobb

Ikväll gäller det:

Första Jobbet på Ullevi
Första konserten (ska ju jobba men ändå :P)
Första gången jag serverar förutom hemma

Det ska bli riktigt roligt, hoppas att kvällen blir som jag hoppas och att jag verkligen trivs på jobbet. Fick red på att en jag känner ska jobba på samma ställe så jg har någon att prata med i alla fall. har ju pappa med men ändå. Det blir även klädkod ikväll svart byxor/kjol och vit skjorta/blus .
Hoppas att det blir roligt ikväll, skriver mer om det imorron. När jag sovit ut och innan jag ska dit och jobba igen. Ska även ner för att titta på matcher imorron så vi får la se hur det går med uppdateringen.

Pussar

M.Molin

Matcher + prat

Idag har det vart handboll och prat för hela slanten.
Mötte Sofia gick ner till första matchen i värmen, de förlorade matchen med ettmål och jag drog mig bortåt till Heden med Andrea och Annie. Där vi tittade på sövehof P18 som utklassde ett lag. Sedan vidare för att köpa present och sedan till Mcdonalds, där jag såg dagens snygging eller vad säger ni andrea och annie? Killen med flaggan runt midjan. Sedan var det match igen de förlorade även denna match men spelade bra under hela dagen. På vägen ut från planerna möter jag den söta Emma som följde med mig hem. Där vi pratade om allt mellan himmel och jord och tiden bara försvann. Underbart att prata med dig sötnos <3 På vägen till bussen såg vi några snyggingar så jag tror nästan att jag har fått in emma på den hela handbollskillar är riktigt heta grejen :P
Märkte även när jag kom hem att jag hade bränt mig så imorron blir det att smörja in sig med solfaktor 25 och se till att få på mig ordentligt med eftersol ikväll. Imorron blir det bara kvällsmatchen då min systerfyller år så vi ska fira henne, hon blir fjortis <3 Men den matchen blir att kolla på de underbara med de underbara. Ska gå ner med den snyggaste bruden på aspero, Mikkan såklart <3 Saknar dig jätte mycket, har inte träffat dig på snart 3 veckor och jag fattar inte hur jag klarar mig.  Du lyser upp min vardag <3



Pussar

M.Molin

Step Up 2 the streets

Idag har jag :

Haft träningsvärk från gårdagens träning
Vart på bio med syrran och sett Step Up 2 the streets - som är en film värd att se, kan vara bra att ha sett ettan innan men man måste inte ha gjort det. Första gången jag grät på bio blev idag. Denna film får fem av fem hjärtan: <3<3<3<3<3, det har bluvit en del bilder på bloggen ny liggen så varför ändra, här är bilder från filmen:


De har vunnit pris av MTV för "the best kiss"










Dagens Snygging blir inte helt oväntat Robert Hoffman - fler bilder följer från filmen (på honom) och andra







Imorron blir det ner och titta på handboll för hela slanten <3
Handboll <3

Pussar

M.Molin

RSS 2.0