Ännu en ny vecka

Ja och nu e det bara två veckor kvar till lovet, skönt ska det bli. Ska till stockholm och hälsa på kusiner fredag-tisdag och sen blir det bara att vara hemma och ta det lugnt.
Men först har vi två veckor att klara av.
Måndagar sega som vanligt, började med engelska där vi läst nästan hela lektionen och jag räknade ut att jag måste läsa ca 16 sidor varje dag för att hinna bli färdig med den innan nästa torsdag :P Men det klarar jag, hoppas jag ^^
Sedan historia där vi bara letade fakta på bibblan. Svenskan var det tittade färdigt på Romeo och Julia, sedan börja förbereda för en debatt som rör filmen + israel/palestina konflikten. Jag, Nina, Emma, Emelie och Anna ska spela JUlias familj i kommenade debatt om en vecka.

Sedan hem, tog ut hunden träffade Chrsitian, och det slutade med att jag stod och pratade med honom ganska länge innan vi kom på att vi pratat i ty 40 min. Jag gick för att göra matte men fattar inte min miniräknare till hundra så kom inte så långt :P

Nu sitter jag här, ikväll e det som vanligt 90210 och The secret life of the american teenager

vad ska ni hitta på ikväll?

Livsknunskapen kommer nu även att vara på måndags eftermiddagar några gånger så jag jag börjar 12:00 varje tisdag fram över :)

 minnen sommaren 08 <3

Nu ska jag ner för att laga mat till familjen. Tanken e att jag ska laga korv stroganoff :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0