Studiedag

Studiedag idag då, det jag har planerat att göra har jag gjort, min checkningslista:

Hållbar Utveckling - skriva färdigt mina stödord
Franska - plugga på läxan till fredag
Matte - försöka jobba i kapp
Ta en promenad me hunden
Kolla på Gilmore Girls
Kolla på O.C

Dagen idag har varit ganska okej. Vaknade 10:00 då jag steg upp och märkte att mamma jobbad hemma med en kollega. Jag blev ganska förvånad men satte mig sedan med frukosten framför tv:n där det var den jätte bra serien Smallville på sexan. Satt och tittade på den och började senare med läxorna.
Den första läxan med hållbar utevckling gcik fort skulle bara ändra lite saker på mina stödord och kolla om jag hade fått svar från någon av företagen som jag hade mejlat. Jag satte så klart på musik när jag kom in i rummet och fortsatte då lyssna igenom alla mina cd-skivor i hyllan. Denna gången var det dags för Melodifestivalen 2007 :P
Fortsatte sedan med franska där jag pluggade påglosor hos glosmaskinen och läste igenom texten. Sedan var det dags för lite matte.. Jag kom ca fyra tal innan mamma sa att det var lunch så då åt jag lite paj och sallad. Ut me hunden på en promenad då jag ville ha med någon men de jag ringde hade antingen läxor eller ville inte gå ut i regnet :P När jag hade varit ute i ca 20 min så verkade det som om hunden ville hem då hon började gå mot trapporna som man kan ta så man kommer till vår gata. Vi gick då hem i regnet, promenad på ca 30 min ganska skönt även om det var regn. När jag gick ut så hade jagf lite smått huvudvärk och ont i magen, men det kändes bättre när jag kom in. Satte mig då me matten igen och det gick framåt även om jag pratade me Olivia <3 och hjälpte mamma me lite saker. Men u e jag färdig med matten och kollar just nu på Gilmore Girls <3 Efter Gimore Girls ska jag titta på O.C.

Imorron har jag redovisning på morgonen och tror att jag bara har historia sen. Så jag borde sluta ca halv elva det ska bli jätte skönt :)

Pussar

M.Molin
#7
H6


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0